Przychylność browarów
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Dziś dotarły do mnie przesyłki z Mendocino Brewing (etykiety i wafel) i Harpoon Brewery (etykiety) . DziękiBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Nie wszystkie chca,a jak tak to wkladaj do koperty pieniadze.Ale nie badz zaszokowany jak wyslesz u dostaniesz 1-2 etykiety i to wszystko ja tez tak dostawalem.Wysylaj,ale lepiej do innych Browarow,a nie do tych ktore chca cos?Comment
-
-
Comment
-
No i tu się mylisz. To, że Ty z któregoś browaru otrzymałeś przesyłkę nie znaczy, ze ktoś inny też ją otrzyma. To jest jak totolotek. Fakt, że pisząc do browaru, który już komuś coś przesłał masz większe prawdopodobieństwo, że i Ty coś dostaniesz ale do tego potrzeba też łutu szczęścia. Po Twoich postach widać, że Ty go masz. Ja do wielu tu wymienianych pisałem i z niewielu coś dostałem, takie szczęście mam."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
No i tu się mylisz. To, że Ty z któregoś browaru otrzymałeś przesyłkę nie znaczy, ze ktoś inny też ją otrzyma. To jest jak totolotek. Fakt, że pisząc do browaru, który już komuś coś przesłał masz większe prawdopodobieństwo, że i Ty coś dostaniesz ale do tego potrzeba też łutu szczęścia. Po Twoich postach widać, że Ty go masz. Ja do wielu tu wymienianych pisałem i z niewielu coś dostałem, takie szczęście mam.Comment
Comment