Bombadil 13 tez nie podaje,ale ja tez wszystkich nie musze podawac prwada!
Trochę absurdalna odpowiedź. Jak ktoś wyskoczy z dziesiątego piętra to Ty też możesz?
Abernacka Ci zwrócił uwagę na przyszłość a Ty zaraz odbijasz piłeczkę na drugiego. Przypomina mi to postępowanie niektórych kolegów z mojej pracy. Jak są regulacje płac to zawsze znajdzie się któryś co nie powie "dlaczego ja dostałem tylko tyle, wg. mie zasługuję na więcej" tylko "dlaczego on dostał tyle a ja tylko tyle".
Na przyszłość podawaj nie tylko sam kraj ale też browar. Nie chodzi tu o to co dostałeś ale od kogo.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960
Trochę absurdalna odpowiedź. Jak ktoś wyskoczy z dziesiątego piętra to Ty też możesz?
Abernacka Ci zwrócił uwagę na przyszłość a Ty zaraz odbijasz piłeczkę na drugiego. Przypomina mi to postępowanie niektórych kolegów z mojej pracy. Jak są regulacje płac to zawsze znajdzie się któryś co nie powie "dlaczego ja dostałem tylko tyle, wg. mie zasługuję na więcej" tylko "dlaczego on dostał tyle a ja tylko tyle".
Na przyszłość podawaj nie tylko sam kraj ale też browar. Nie chodzi tu o to co dostałeś ale od kogo.
Dobrze wiem co mam robic i bede robił tak jak inni
To dobrze, że przemyślałeś tą sprawe raz jeszcze. O d początku tematu czyli przez 77 stron forumowicze opisywali od kogo dostali prezenty ( w tym i ja) a teraz to wszystko zaniechać tylko dla tego że ktoś ma muchy w nosie.
Bombadil 13 tez nie podaje,ale ja tez wszystkich nie musze podawac prwada!
Co nie podaje
Dziś przesyłki z:
Fuller's
Feldschlosschen
Ottakringer
Pivovarna Lasko
Starobrno
Wernsgruner
Saranac
Tucher
Llanelli
a w zeszłym tygodniu: