Przychylność browarów
Collapse
X
-
Prz pomocy znajomej Czeszki (tłumaczenie) obmailowałem czeskie browary w temacie: kapsle (zátky od pivních láhví) . Oto rezultaty - otrzymałem pierwsze przesyłki od:
Mestansky Pivovar Havlickuv Brod
Pivovar HOLBA
Wielkie dzięki, powoli zasadzam się na Austrię.Last edited by Czapayew; 2008-10-17, 13:15."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Korespondencji z Czech ciąg dalszy:
STAROBRNO a.s.: kapsle + etykiety + 3 podstawki
Mestansky Pivovar Policka: kapsle + etykiety + podstawki + pocztówka + bloczki kelnerskie
Wielkie dzięki"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
-
dostałeś ze Starobrna kapsle?, dziwne mnie odpisali, że kapsli nie mają i mogą wysłać etykiety i podstawkiComment
-
Dziś dotarły:
BUDWEISER Ceske Budejovice (kapsle)
AUGUSTINER BRAU Salzburg (kapsle+podstawka)
Dziękuję"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
-
no jasne, zgadza się , przecież ze starobrna nawet niedawno dostałem kilka kapsli, od dzisiaj nie wchodzę na forum po kilku piwachComment
-
ma może z was jakiś wzór listu po angielsku do browaru z prośba o jakieś etykiety i inne gadżety bo tak szukam i nic ciekawego nie mogę znaleźć a z angielskiego nie jestem dobry i przepraszam za kłopotLast edited by tete123; 2008-11-10, 14:55.Comment
-
A czy masz jakieś nieklejone etykiety z browaru bydgoskiego?__________________
Poszukuję wszelkich pamiątek piwnych z BROWARóW BYDGOSKICH -Kujawiak - szkła, etykiet, podstawek, reklam, otwieraczy itp., a nawet zdjęć z tego browaru i ogólnie wszystkiego co było z tym browarem związane.Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment