Thank you for contacting us. I am sorry to tell you that with increasing costs and request, we are no longer able to send collectibles overseas. Please accept our apologies and know that we wish you all the very best!
Tydzień temu w niedzielę postanowiłem zabawić się w pisanie maili do browarów. Wysłałem ich ok. 300. We czwartek i piątek dostałem pierwsze 7 przesyłek z:
- Wersteiner, Niemcy - 17 podstawek (każda inna), 2 katalogi, naklejka, pin, długopis, otwieracz, 17 etykiet (+ kontry i krawatki) oraz 16 kapselków,
- Eichhof, Szwajcaria - 7 podstawek (3 rodzaje),
- Robinsons, UK - 3 podstawki i etykieta,
- Havlickuv Brod, Czechy - 4 podstawki,
- Schmucker, Niemcy - 2 podstawki,
- Rostocker, Niemcy - 6 podstawek (3 rodzaje),
- Policce, Czechy - 3 takie same podstawki, 15 kapselków (5 różnych po 3 szt.), pocztówka, 27 kompletów etykiet (kilka różnych).
Generalnie pisałem pod kątem podstawek. Kilka browarów odpisało że nie wysyłają za granicę, kilka że coś mi przyślą, a jeszcze inne nie odpisały a już przysłały.
Dziękuję za wszystkie przesyłki , czekam na następne i wysyłam kolejne maile.
- Brauerei Beck, Niemcy - 4 rodzaje etykiet (+kontry i krawatki) oraz podstawka,
- Kulmbacher, Niemcy - 3 wafelki,
- Pivovarna Union, Słowenia - 5 różnych etykiet po 3 sztuki, 6 podkładek (takie same) oraz piękny otwieracz w kształcie butelki.
W dniu dzisiejszym znowu pełna skrzynka pocztowa, a w niej:
- Creemore Springs, Kanada - 2 podstawki i 6 kpl. etykiet,
- Brauerei Herrenhausen, Niemcy - 2 takie same podstawki oraz 9 kpl. etykiet zdublowanych po 3 razy,
- Guinness, Irlandia - 3 podstawki i etykieta,
- Farsons, Malta - 6 podstawek (3 rodzaje),
- Greene King, UK - 6 etykiet + 1 w formie naklejki, broszura reklamowa oraz 5 fajnych podstawek,
- Brouwerij De Prael, Holandia - podstawka oraz przypinka.
U mnie przez dwa ostatnie dni w skrzynce w sumie 3 przesyłki:
- Lasko, Słowenia - 18 kapselków (6 po 3 sztuki) oraz 30 etykiet (10 po 3 sztuki + kontry i krawatki),
- Sint Jozef, Belgia - 13 różnych etykiet (+ kontry i krawatki),
- Forst, Włochy - 8 podstawek (4 po 2 sztuki), folder reklamowy w formie kalendarzyka, pocztówka, 2 kapsle i 2 piny.
Comment