Już zostały - ten poprzedni tekst już od jakiegoś czasu lata w internecie.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
proszę o poradę
Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego forum, zbieram kapsle od piwa ale także jak się trafi to podkładki i inne gadżety. mam prośbę widziałem że piszecie do różnych browarów prośby o przesłanie różnych gadżetów, w związku z tym czy moglibyście podać jakieś adresy e-mailowe do zagranicznych browarów(sam szukałem ale różnie z efektami mi to wychodzi). Poza tym czy pisząc maila podajecie w nim od razu swoje dane kontaktowe czy dopiero jak wam browar odpisze?z góry dzięki za pomocComment
-
Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego forum, zbieram kapsle od piwa ale także jak się trafi to podkładki i inne gadżety. mam prośbę widziałem że piszecie do różnych browarów prośby o przesłanie różnych gadżetów, w związku z tym czy moglibyście podać jakieś adresy e-mailowe do zagranicznych browarów(sam szukałem ale różnie z efektami mi to wychodzi). Poza tym czy pisząc maila podajecie w nim od razu swoje dane kontaktowe czy dopiero jak wam browar odpisze?z góry dzięki za pomoc
To powinno pomóc,
a co do maila to odrazu dajesz swoje daneComment
-
W 2009 zdążyły mnie obdarować następujące browary:
- Franziskaner Klosterbetriebe, Niemcy - 2 podstawki (dublet) i naklejka,
- Amici Della Birra, Włochy - 2 kpasle, podstawka i etykieta (naklejana),
- Kulmbacher, Niemcy - (ponownie) 6 podstawek (3x2) i naklejka,
- Brauerei Herrenhausen, Niemcy - 2 podstawki, 17 kpl. etykiet (9 rodzajów),
- Bier Bacher, Niemcy - 4 podstawki (dublety),
- Plzensky Prazdroj, Czechy - 32 podstawki (!) (16x2), 3 podstawki z bibułki, 3 dropcatchery, ładny folder z reklamą muzeum browaru,
i na koniec ciekwa sprawa. Jednego dnia otrzymałem 3 przesyłki od:
- Tucher, Niemcy - 14 kapsli (7x2), 16 kpl. etykiet, 14 podstawek (7x2), 1 dropcatcher,
- Tucher, Niemcy - 14 kapsli (7x2), 16 kpl. etykiet, 6 podstawek, 1 dropcatcher,
- Tucher, Niemcy - 16 kapsli (8x2), 16 kpl. etykiet, 14 podstawek (7x2), 1 dropcatcher.
Dziękuję za hojnośćComment
-
Pierwsza przesyłka dotarła z Warsteiner Brauerei a dostałem:
-zestaw etykiet 15 szt
-otwieracz
-długopis
-naklejke
-ulotki dotyczące asortymentu dostępnego w sklepie
-list
szkoda że nie było najbardziej pożądanej rzeczy - kapsli.
Ale dobre i to co przysłali.Comment
-
Comment