podawajcie dalej przesyłki jakie dostaliście, a może każdy poda 1, 2 przesyłki najlepsze jakie dostał, z których najbardziej się cieszy
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Ja się najbardziej cieszę z tego co mi przysyłają inni kolekcjonerzy, a nie z listów od browarów . A jeszcze większą przyjemność sprawia mi wymiana z nimi przy piwie.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
-
Trochę mnie zniechęcił brak odzewu ze Szwajcarii, nie mniej spróbowałem po Szwecji i Norwegii. I oto pierwszy rezultat:
ABRO BRYGGERI Vimmerby - kapsle, pocztówka i otwieracz
Thank you very muchLast edited by Czapayew; 2009-02-16, 19:13."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Dziś przesyłka z BRAUEREI STIEGL, Austria:
- 7 różnych kapsli
- 1 podstawka
- 2 balony
- otwieracz
- długopis
- kilka etykiet
DZIĘKIGrunt to się nie przejmować, piwo pić i obserwować
zbieram ELBING
wymiana--> http://picasaweb.google.com/PacoElblComment
-
-
Przepraszam że odbiegam od tematu lecz nie chciałem zakładać nowego wątku
Czy ktoś z Forumowiczów mógłby napisać prośbę o etykiety w języku angielskim lub innym dobrze mu znanym tutaj na forum? Byłoby to przydatne dla osób nieznających języków obcych którzy chcieliby powiększyć swoją kolekcję o zagraniczne okazy. Jeżeli taki wątek miał już miejsce to poprosze o link.Comment
-
-
Dzisjaj dotarły przesyłki od:
Mestanský Pivovar v Policce - Czechy - 4x3 kapsle,3 podstawki,pocztówka i etykiety
Big Rock Brewery - Kanada - 1x4 kapsel i podstawka
Brauerei Feldschlösschen - Niemcy - 8 różnych kapsli i list
DziękiComment
Comment