Svanake Bryghus - Dania: 25 zestawów etykiet-nalepek
Lasko Pivovarna - Słowenia: 6 podwójnych kapsli, 6 kompletów etykiet
Pivovarna Union - Słowenia: otwieracz, magnes reklamowy, 2 podkładki po 2 sztuki i i 5 kompletów etykiet też po 3 sztuki
Dzięki
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
O ile dobrze rozumiem to co czytam, to już masz cos na wymianę
Niby mam, ale jakoś wątpię aby ktoś był zainteresowany... gdyby jednak było inaczej chętnie wymienię etykiety (etykiet nie kolekcjonuje) na podstawki lub pocztówki
Wczoraj przesyłki z:
-Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod - 3 różne podstawki, kilka etykiet, naklejka
-Pivovar Pernštejn - 2 podwójne podstawki, 6 naklejek, etykiety oraz zdjęcie warzelni i życzenia noworoczne
Dziś:
Pivovar Černá Hora - 11 różnych podkładek i 12 kompletów etykiet
Budějovický Měšťanský Pivovar - 6 różnych podkładek i 12 podwójnych kompletów etykiet
Palm Brouwerij - 7 różnych podkładek i etykiety
A ja sie wczoraj trochę uśmiałem, bo napisałem do browaru Big Rock z Kanady z prośbą o kapsle.
Pani mi odpisała, że od bardzo dawna nie wysyłają kapsli i innych rzeczy, no a przecież
nasz kolega ARTHUR dostał 10 dni temu przesyłkę z tego browaru.
A ja sie wczoraj trochę uśmiałem, bo napisałem do browaru Big Rock z Kanady z prośbą o kapsle.
Pani mi odpisała, że od bardzo dawna nie wysyłają kapsli i innych rzeczy, no a przecież
nasz kolega ARTHUR dostał 10 dni temu przesyłkę z tego browaru.
Już sam nie wiem...
Do mnie także dotarła od nich przesyłka,jednym wyslą innym odpiszą że nie wysyłają.
Dziwne to troszke.
Lendo, napisz do nich maila i czekaj na przesyłkę. Czasami niektórzy odpisują, że nie wysyłają, a to ściema. Tylko nie pytaj się a napisz prośbę w trybie oznajmiającym
DomainMarket.com sells premium domain names to entrepreneurs, businesses, and nonprofits that want to dominate their online marketplaces and control great brands.
Hehe, ale się uśmiałem Wszędzie nas już znają.
"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment