tylko nie wiem czy w tym przypadku to dobrze, że nas tam znają :P
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LenDo Wyświetlenie odpowiedziA ja sie wczoraj trochę uśmiałem, bo napisałem do browaru Big Rock z Kanady z prośbą o kapsle.
Pani mi odpisała, że od bardzo dawna nie wysyłają kapsli i innych rzeczy, no a przecież
nasz kolega ARTHUR dostał 10 dni temu przesyłkę z tego browaru.
Już sam nie wiem...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedziLendo, napisz do nich maila i czekaj na przesyłkę. Czasami niektórzy odpisują, że nie wysyłają, a to ściema. Tylko nie pytaj się a napisz prośbę w trybie oznajmiającymZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Te browary za to rozumieją kolekcjonerów
Měšťanský Pivovar v Poličce : 4 kapsle, podkładka, 4 zestawy etykiet (wszystko potrójnie), widokówka
Coopers - Kanada: 8 zestawów etykiet
Palm - Belgia: 5 podkładek, 18 zestawów etykiet
Holba - Czechy: pocztówka, ulotka, naklejka, 2 podkładki, 4 zestawów etykiet, podwójny kapsel. Przy okazji ciekawostka. Wysłałem do nich jednago maila a dostałem dwie przesyłki Niestety (albo stety ) takie same.
Abro - Szwecja: otwieracz, 5 zestawów etykiet w kilku powtórkach
Plzensky Pivovar - Czechy: list, 12 podwójnych kapsli, ulotka reklamowa, 11 podkładek, 12 potrójnych etykiet.
Wielkie dziękiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika milan1899 Wyświetlenie odpowiedziBavik,Belgia - 14 różnych kapli
Dziękuję bardzo."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Stiegl - Austria: 3 naklejki, pin, 17 zestawów etykiet, balonik, długopis, 2 jednakowe otwieracze, 6 kapsli, 4 jednakowe podkładki, ulotka reklamowa.
DziękiLast edited by genea; 2009-03-19, 10:10.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
W tym tygodniu dwie przesyłki z Czech:
Holba - 4 komplety etykiet, 2 takie same kapsle, 2 podkładki, ulotka i pocztówka
Plzeňsky Prazdroj - list, ulotka, 11 różnych podstawek, 12 podwójnych kapsli, bardzo dużo etykiet - samych kont na Urquella 0,33l jest 20, każda inna
Wielkie dzięki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj jedna przesyłka
Kopparberg-Szwecja
Dzięki
Comment
-
Comment