Wypowiedź taką jak powyżej wypada jedynie zignorować...
Przychylność browarów
Collapse
X
-
-
-
No w koncu też się coś u mnie ruszyło... Po prawie 2 miesiącach od wysłania maila dotarła do mnie przesyłka z Brasserie d'Orval - Belgia: 4 jednakowe kapsle, 4 jednakowe podkładki, 7 podwójnych etykiet oraz folder reklamowy.
Wielkie dziękiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Ja na przesyłkę z d'Orval'a czekałam 4 miesiące, ale grunt, że dotarłaComment
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
-
Cierpliwość nas zbawi Niektóre browary po roku wysyłają, albo i dalej. Partiami, bo mają dużo chętnych. Ja skończyłam wysyłanie maili w 2006 roku a jeszcze w 2008 zdarzało się, że dochodziła mi przesyłka (i to wcale nie z daleka)Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Ostatne przesyłki:
Brouwerij Budels Budel - 2x5 kapsli
Schlossbrauerei Kaltenberg Fuerstenfeldbruck - 2 kapsle + podstawka (niestety, kapsle były naklejone taśmą na podstawkę, więc ta się przy odklejaniu zniszczyła)
Privat-Brauerei Friedrich Haass Schwalmstadt - 5x1 kapsel
Podziękował, podziękował"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
-
Ja tak miałem z Holbą i bodajże Stieglem Ciesz się, będziesz miał więcej rzeczy na wymianęZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
-
Dzisiaj w mojej skrzynce znalazły się 2 przesyłki. Od Pivovarna Laško ze Słowenii (10 kapsli, etykiety) i Düsseldorfer Privatbrauerei Frankenheim (3 kapsle, podstawki, etykiety i kartka okolicznościowa). Etykiety i podstawki mam do wymiany.
Dzięki wielkieChamstwo w państwie, Panie.Comment
Comment