uff, pierwsze koty za płoty Przykucnąłem w kąciku, poczytałem i wysłałem do kilku browarów listy z prośbą o etykietki lub inne materiały reklamowe. Ku mojej wielkiej radości dziś otrzymałem pierwszą przesyłkę!!!zaledwie po kilku dniach. Serdeczne podziękowania Grupie Żywiec Browar w Warce za prawie czterdzieści etykiet + kontry i krawatki.
Z niecierpliwością czekam na następne z innych browarów. Dziękuję również wszystkim piszącym w tym wątku za ciekaze wskazówki i pomysły. Polecam się na przyszłość. Wasze zdrowie
Last edited by ART; 2010-04-07, 23:22.
Powód: to nie konkurs kiczu :D
ART edytował/a post wczoraj o godz. 00:22. Powód: to nie konkurs kiczu
mam nadzieję że ARTowi kiczowate wydały się kwiatuszki wstawione przezemnie w poście z podziękowaniem dla Warki za etykietki a nie sam fakt że poraz pierwszy dostałem coś bezinteresownie. W sumie liczyłem na cieplejsze przyjęcie ale cóż ... z niejednej warki piłem piwo - trzeba się przyzwyczaić Nie odrazu Rzym zbudowano i każdy kiedyś zaczynał. Mimo wszystko pozdrawiam dzieci kwiaty a co jak ma być kiczowato niech będzie
ART edytował/a post wczoraj o godz. 00:22. Powód: to nie konkurs kiczu
mam nadzieję że ARTowi kiczowate wydały się kwiatuszki wstawione przezemnie w poście z podziękowaniem dla Warki za etykietki a nie sam fakt że poraz pierwszy dostałem coś bezinteresownie. W sumie liczyłem na cieplejsze przyjęcie ale cóż ... z niejednej warki piłem piwo - trzeba się przyzwyczaić Nie odrazu Rzym zbudowano i każdy kiedyś zaczynał. Mimo wszystko pozdrawiam dzieci kwiaty a co jak ma być kiczowato niech będzie
Chodzi mi wyłącznie o używanie z rozwagą wszelakich metod uwydatniania danej informacji. Zdanie na czerwono, pogrubione i z użyciem maksymalnej wielkości czcionki to nie jest dobry sposób
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Harveys & Son-England
Sint Josef Brouwerij
Åbro Bryggeri
Wernesgruner Brauerei
Wielkie dzięki !
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment