Przychylność browarów
Collapse
X
-
Zapewne trzeba będzie troszkę poczekać, ale to mi nie przeszkadza. Chciałem tylko powiedzieć, że pisząc do wielu browarów, które kiedyś rozsyłały gadżety (wymienione we wcześniejszych postach) po prostu odpowiadają mi, że już więcej tego nie robią ze względu na b. dużą liczę chętnych. Szkoda.Comment
-
Ale to zupełnie normalne zjawisko. Na początku wysyłałem maile tylko i wyłącznie do browarów, które są wymieniane w tym temacie - uznałem je za pewwniaki. I faktycznie, dostałem sporo listów, ale spotkałem się też z wieloma odpowiedziami negatywnymi. Teraz staram sie wysyłać wg krajów i są browary, które mi odsyłają listy, są takie, które wymagają międzynarodowego kuponu na odpowiedź a są i takie, które mówią 'nie' i koniec Jak nie teraz to odezwij się za pół roku i zobaczymy co wtedy będzie.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Zapewne trzeba będzie troszkę poczekać, ale to mi nie przeszkadza. Chciałem tylko powiedzieć, że pisząc do wielu browarów, które kiedyś rozsyłały gadżety (wymienione we wcześniejszych postach) po prostu odpowiadają mi, że już więcej tego nie robią ze względu na b. dużą liczę chętnych. Szkoda.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Witam
To, że nie dostajesz pozytywnych odpowiedzi e-mailowych typu : z niewysłowioną rozkoszą podeślemy nasze gadżety, nie stawia Cię jeszcze na straconej pozycji, wręcz przeciwnie.Zdecydowana większość tych browarów, które wysyłają etykiety,kapsle,wafle etc. po prostu działa wysyłając w/w wymienione.W tym wypadku brak wiadomości może być dobrą wiadomościa.Comment
-
STIEGLBRAUEREI Salzburg (Austria) - 11 kapsli firmowych (6 wzorów) + 12 kapsli-flag (10 wzorów) + folder + pins + balonik
Herzlichen dank'"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Ostatnio obmailowuje niemieckie browary i niestety z większości dostaję odpowiedzi, że ze względu na ogromną ilość tego typu maili, nie wysyłają już poza land/kraj albo proszą o kopertę zwrotną Widać zjawisko się już nieźle rozszerzyło, pozostaje więc cieszyć się z tych kapsli i innych gadżetów które zdążyły przyjść.
Ostatnio dostałam przesyłkę z browaru Tucher (Niemcy) oraz Vanuxeem (Belgia) - w tym drugim przypadku koperta przyszła rozerwana (grrrrr....) i w folii z jednym kapselkiem (chociaż jeden ocalał) i co ciekawe kapsel był butelkowanyComment
-
Comment
-
MYTHOS BREWERY Ateny (Grecja wiście) - 6 kapsli (1 wzór)
Ευχαριστώ πολύ!Last edited by Czapayew; 2010-10-13, 18:13."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
A u mnie cisza... Mam nadzieję, że nie będę musiał czekać kolejne pół roku...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Większość browarów nie odpisuje na maile tylko działa - wysyłając pod wskazany adres list. Na jedne czeka się 3-4 dni na inne ponad pół roku. Ja na list najdłużej czekałam 1,5 rokuZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
Comment