Przychylność browarów
Collapse
X
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem... -
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
No w końcu listonosz do mnie zapukał Co prawda nie żadna egzotyka tylko austriacki Murauer, ale też cieszy
Spora koperta a w niej podkładki, etykiety i kapsle.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Nowy rok zapoczątkował browar Brauhaus Ernst August z Niemiec. W kopercie podkładka i zestaw etykiet.
DankeZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Petr Menšík, sládek Pivovaru Svijany pisze na swoim FB na temat nowych podstawek, które od maja mają być dostępne tak oto:
Budeme je dodávat zdarma do všech restaurací stejně jako stávající. Pokud máte zájem, napište svoji adresu a po jednom kusu vám děvčata z obchodního oddělení ráda pošlou poštou.Zôpadny KaszëbaComment
-
Dawno nic nie było, bo i ja z mailami nie szalałem.
Dziś w domu zastałem
NAMIBIA BREWERIES LIMITED Windhoek - 2x8 kapsli, list, folderek i firmowa reklamówka.
Thank you very much"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Info dla kolekcjonerów wysyłających listy z prośbą o etykiety , kapsle i podstawki .
STRALSUNDER BRAUEREI GmBH , nie wysyła w/w rzeczy.
Otrzymałem list z informacją odmowną .
Z tego co udało mi sie przetłumaczyc to nie mają pozwolenia .
Odesłali mi z powrotem koperte zwrotną i IRC-a.
SzkodaComment
-
Witam. Jest to mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich bardzo serdecznie.
Jeśli chodzi o przesyłki od browarów to w ciągu ostatnich dwóch dni dostałem "aż" dwie:
Budels:
8 kapsli (4 rodzaje)
Hubertus Brau:
6 różnych kapsli
Także panowie, jeśli jeszcze ktoś z Was nie ma kapsli od tych browarów to śmiało pisać, jak widać na moim przykładzie browary jeszcze raczą nas jakimiś przesyłkami.
PozdrawiamComment
-
Dawno tu nic nie napisałem, ale dostałem kilka przesyłek z etykietami. Większość to duże browary europejskie, ale tą przesyłką chcę się pochwalić
BRASSERIE STAR z Madagaskaru
Merci
Mam na zbyciu 2 zestawy po 4 szt. i chętnie je wymienię na inną egzotykę.
Pozdrawiam wszystkich etykieciarzyComment
-
byłem w czerwcu w czechach odwiedziłem ponad 40 browarów, czasem płaciłem z etykiety i podstawki o szkle juz nie wspomne, ale było kilka browarów gdzie dawali za darmo np. Holba w Hanusovicach , Pivovar w Hlinsku , Krakonos w Trutnovie wystarczyło zapytac na portierni i wpuszczali na teren browaru.Większość browarów ma swoje sklepy i wszystko za koronki , za zestaw etykiet wołali 10-20 koron , nie wspomne juz o browarach restauracyjnych tam za sztuke po 10 koron , najdrożej było w Pradze u Fleku 50 koron za 1 szt. etykiety.Ale nie żałuje wyprawa sie udała.Comment
-
Ja w ubiegłym tygodniu otrzymałem od Warsteiner'a 2 otwieracze (różne) oraz ich firmowy długopis.
Vielen Dank !Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Oni są zawsze bardzo hojni Dostałam od nich kiedyś otwieracz, w ubiegłym roku breloczek, do tego oczywiście kapsle i przemiły liścik zawsze !Comment
Comment