Browar Hellios \- grecja
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Trafiłem kiedyś na ten temat ale nigdy nie miałem czasu na wysyłanie maili.
Obecnie leżę w łóżku po poważnej operacji kolana i - po części z nudy a po części z ciekawości - w zeszłym tygodniu zacząłem wysyłać maile z prośbami o podstawki. Na pierwszy ogień poszły Stany Zjednoczone i Kanada.
Dziś pierwsza miła niespodzianka: paczka z Boston Beer Company (Samuel Adams) - 28 Etykiet, 2 identyczne kapsle, 3 podkładki, metalowy otwieracz w kształcie szklanki i czapka z daszkiem. Niespodzianka tym większa, że w odpisali mi wcześniej że mogą wysłać tylko etykiety.
Kiedy skończy się spowodowana lekami abstynencja obiecuję wypić zdrowie tego browaruNie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
przedstawiasz sie, mowisz ze kolekcjonujesz to i to od tylu lat, masz w zbiorze tyle i tyle, pytasz czy jest mozliwosc od nich dostania tego i tego, dziekujesz i tyle.....Comment
-
Musze przyznać, że do browarbizu też trafiają takie zapytania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
To mniej wiecej tak pisalem do polskich browarow ale nikt mi nie odpisal :/Comment
-
Jeżeli chcesz coś dostawać od polskich browarów to musisz im wysłać kopertę zwrotną zaadresowaną z naklejonymi znaczkami . A najlepiej wcześniej zadzwonić i się zapytać czy istnieje taka możliwość .Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
-
Witam Szanowne Grono
Mam pytanko?Jak szanowni koledzy pozyskuja etykiety,kapsle itp od browarow zagranicznych i Polskich jak sytlacja wygląda wystarczy napisac email czy tez trzeba pisac list i wkladac koperte wzrotna zadresowana ze znaczkiem-Dziekuje za odpowedzComment
-
Witam Szanowne Grono
Mam pytanko?Jak szanowni koledzy pozyskuja etykiety,kapsle itp od browarow zagranicznych i Polskich jak sytlacja wygląda wystarczy napisac email czy tez trzeba pisac list i wkladac koperte wzrotna zadresowana ze znaczkiem-Dziekuje za odpowedz
Kopertę ze znaczkiem to wysyłaj do polskich i niemieckich browarów.Comment
Comment