Witam! Wczoraj znalazłem w skrzynce moje pierwsze przesyłki, Kormoran (etykiety i kapsle) oraz Namysłów (etykiety i kapsle po 3 egzemplarze). Dziś dostałem także odpowiedzi z niemieckich browarów, żebym przesłał im adres (Fruh, Warsteiner, Freiberger, Paulaner). Czekam też na przesyłkę z Raciborza
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z przychylnością (lub jej brakiem) ze strony Flying Doga i BrewDoga? Wysyłają coś (etykiety, podstawki)? Będąc pod wrażeniem kilku piw z Flying Doga, napisałem za pośrednictwem formularza kontaktowego z ich strony krótki pean pochwalny, zapytując przy okazji nieśmiało, czy nie wysłaliby mi właśnie etykiet (bo ciężko schodzą z butelek) i wafla jakiegoś. Podałem też swój adres. Ale nie wiem, czy nie należałoby jednak skorzystać z bardziej oficjalnej drogi (koperta zwrotna z kuponem/znaczkiem)? Nigdy wcześniej w żadnym browarze nikogo o nic nie prosiłem, więc doświadczenie mam zerowe.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielnicki
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z przychylnością (lub jej brakiem) ze strony Flying Doga i BrewDoga? Wysyłają coś (etykiety, podstawki)? Będąc pod wrażeniem kilku piw z Flying Doga, napisałem za pośrednictwem formularza kontaktowego z ich strony krótki pean pochwalny, zapytując przy okazji nieśmiało, czy nie wysłaliby mi właśnie etykiet (bo ciężko schodzą z butelek) i wafla jakiegoś. Podałem też swój adres. Ale nie wiem, czy nie należałoby jednak skorzystać z bardziej oficjalnej drogi (koperta zwrotna z kuponem/znaczkiem)? Nigdy wcześniej w żadnym browarze nikogo o nic nie prosiłem, więc doświadczenie mam zerowe.
Z tego co kojarzę, to Flying Dog odpisał mi kiedyś, że nie wysyłają zagranicę
A ile czasu minęło od wysłania maila? Bo browary często wysyłają przesyłki dopiero po jakimś czasie...
Nie mówię że to są wszystkie Niemieckie ale korzystając z tej listy dobrych kilkanaście przesyłek już dostałem, na kilka jeszcze czekam ( dość sporo też maili zwrotnych z odmową) więc nie jest tak źle.
Ja ostatnio się opuściłem z tym(dziecko) i chyba już tak zostanie. Zbiory chyba pójdą gdzieś na dół do szafy. Ale ostatnio z zaskoczenia:
Heineken, Holandia
kilka kopert z Niemiec
coś z Brazylii,
i perełka z Tahiti ;o
Comment