kmik co dostałeś z Polinezji ? Coś w dubletach - może chcesz wymienić za inne ciekawe etykiety/podstawki z egzotyki ?
Przychylność browarów
Collapse
X
-
-
Dzisiaj moja pierwsza przesyłka z browaru Früh - Kölsch, a w niej: podstawki, kapsle (3 różne rodzaje), etykiety (2 różne rodzaje), pocztówki, zapalniczka i zapinka. Ogólnie bardzo fajna sprawa, bo maila z adresem wysłałem do nich niecały tydzień temuComment
-
Jakiś czas temu dostałam przesyłkę z Polinezji - Tahiti (Hinano) - trzy popularne kapsle z panią i jeden Tabu, a oprócz tego chyba 4 podkładki i etykiety.Comment
-
Dziś u mnie:
Jever- etykiety po 3 sztyki
Cruzcampo- etykiety po 3 sztuki, kapsle, podstawki
Ktoś w ostatnim czasie dostał paczkę z Cruzcampo? Bo zastanawiam się czy coś z mojej przesyłki nie zginęło - list klejony taśmą pocztową. Przypuszczam, że co najmniej brak 1 kapsla (wszystkie są dublowane, oprócz jednego)Comment
-
Witam, zacząłem od niedawna zbierać etykiety i wafle, ale takie zbieranie po pubach jest bardzo czasochłonne.
Przeczytałem, że można wysyłać maile, tak też zrobiłem. Z Polski żadnego odzewu mimo pisania do wszystkich możliwych browarów. Chciałem się Was spytać, czy nie lepiej jest od razu wysyłać list(nie gotowiec)+zwrotny znaczek do zagranicznych i polskich browarów, czy raczej oleją to, bo nie było uprzedniej informacji o mailowej?
Jeszcze jedno, jak wygląda sytuacja z Pintą, czy wysyłają swoje etykiety?
Może moglibyście podać kilka browarów które wysyłają etykiety i wafle po wysłaniu do nich listu, tak na przetarcie.
P.S. Przebrnąłem przez 25 stron od początku i jakieś 10 od tyłu. Ciężko tam cokolwiek ogarnąć ;DComment
-
Ja bez wysyłania listów ale oczywiście po zapytaniu drogą mailową, dostałem podkładki o które w ogóle nie prosiłem - bo ich nie zbieram - w mailach z browarów: Kormoran, Tucher, Plzenski Prazdroj, Svijany, Rohozec, Konig Pilsener, Heineken Słowacja, Jacob. Więc tym bardziej jeśli napiszesz że jesteś nimi zainteresowany powinni Ci coś wysłać.Comment
-
Ja bez wysyłania listów ale oczywiście po zapytaniu drogą mailową, dostałem podkładki o które w ogóle nie prosiłem - bo ich nie zbieram - w mailach z browarów: Kormoran, Tucher, Plzenski Prazdroj, Svijany, Rohozec, Konig Pilsener, Heineken Słowacja, Jacob. Więc tym bardziej jeśli napiszesz że jesteś nimi zainteresowany powinni Ci coś wysłać.Comment
Comment