Miałem powiadomić jak coś dostanę i powiadamiam!
Kopertka z Żywca od Żywca Dzięki Żywiec, Twoje Szlo pięć dni (z sobotą i niedzielą). Etykiety, podstawki, reklamówki, obrusik, wkładka na tacę - ogólnie: zadowolony!!! Jeszcze raz dziękuję!
dziś Krajan a wcześniej:
4 z Kanady (głównie etykiety)
6 z Czech (etykiety,kapsle,podkładki)
11 z Niemiec (j.w. plus plakaty i katalogi)
Faxe z Danii
8 z Austrii
Grolsch i LaTrappe
Ziegelhof ze Szwajcarii
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Zwettler - Austria - seria sześciu wafli + 6 różnych kapsli
Ottankringer - Austria - 8 takich samych kapsli
szarpik napisał(a) mnie Perła potraktowała bardzo chojnie jak widzę w porównaniu z wami , bo dostałem kilka etykiet 4 wafle (po 2 takie same) i 6 kapsli po dwa z każdej z trzech marek piwa
Ty chlopie to masz szczescie-ja pomimo ze otrzymalem kilka E-maili z zapewnieniem ze beda o mnie pamietali-nawet od naszego forumowego pracownika tego browaru ,do dzisiaj sie niczego nie dotrzekalem a juz minelo ponad pöl roku a moze wiecej a wiec juz na nic nie licze-bede musial liczyc na laskawosc innych kolekcjoneröw z polski zeby otrzymac jakies nowosci.a slyszalem ze leci konkurs w Lomzy z nowym kapslem.A w koncu to jedna dyrekcja briowaru Perla i Lomza
Z browarów Europejskich najchętniej wysyłają browary niemieckie , choć na przesyłki z innych państw nie ma co narzekać . Zgadza się w porównaniu z innymi państwami polskie browary wypadają bardzo blado .
Zgadzam się, że browary polskie w porównaniu do europejskich ( co do wysyłania gadżetów ) wypadają słabo, ale są wyjątki - wspomniany wyżej Browar Łomża, Browar Kujawiak - szybki kontakt i przesyłka po kliku dniach polecam
leswodzu napisał(a) Zgadzam się, że browary polskie w porównaniu do europejskich ( co do wysyłania gadżetów ) wypadają słabo, ale są wyjątki - wspomniany wyżej Browar Łomża, Browar Kujawiak - szybki kontakt i przesyłka po kliku dniach polecam
Żywiec, Namysłów, Jabłonowo czy Białystok to browary na których też można polegać no i Zduńska Wola.
Jak zacząłem pierwszy raz wysyłać listy do polskich browarów to poszło tego z 80 a odpowiedzi było około 30!!!! Moim zdaniem to niezła średnia ale rzecz jasna zawsze mogło by być jeszcze lepiej.
Żywiec, Namysłów, Jabłonowo czy Białystok to browary na których też można polegać no i Zduńska Wola.
Jak zacząłem pierwszy raz wysyłać listy do polskich browarów to poszło tego z 80 a odpowiedzi było około 30!!!! Moim zdaniem to niezła średnia ale rzecz jasna zawsze mogło by być jeszcze lepiej.
Mam książeczkę sprzed 2 czy 3 lat z adresami wszystkich browarów w Polsce. I było tam wszystkich chyba 82, ale jeszcze policzę jutro żeby być dokładnym
Comment