Ja dziś dostałem po już po dwóch tygodniach na koszt firmy no i... mam roblem nie wiem komu dziękować bo w kopercie były wafle: Żywca, EB, Specjala, Heinekena i Leżajska i otwieracz Warki, a maile wysyłałem i do Żywca i do EB. Na kopercie jest warszawski adres GRUPA HANDLOWA Sp.z o.o.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
bahtol napisał(a)
Ja dziś dostałem po już po dwóch tygodniach na koszt firmy no i... mam roblem nie wiem komu dziękować bo w kopercie były wafle: Żywca, EB, Specjala, Heinekena i Leżajska i otwieracz Warki, a maile wysyłałem i do Żywca i do EB. Na kopercie jest warszawski adres GRUPA HANDLOWA Sp.z o.o.Comment
-
Byłem w Imielinie - razem z Kiszotem. Dostaliśmy etykiety.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Wracam do chałupy, a tu na biurku stos przesyłek. I tak:
-Novomestsky Pvovar Praha - Doszła pusta, otwarta koperta Z tyłu adnotacja o nadejściu w takim stanie z zagranicy....
-Krusovice - 5 różnych kapsli, pocztówka, 3 wafle (dwa takie same), stos etykiet, 2 naklejki na kija, 4 różne knajpiane papierki rachunkowe
-Mohren Brau - Austria - trochę etykiet. Cóż. Chyba nie kapują po angielsku, ale i to dobre.
-Dyuck - Francja - 4 takie same wafle, 2 takie same kapsle
-Kronenbourg - Fracja - 17 róznych wafli, 20 kapsli - po 2 takie same.
(Przesyłka uszkodzona)
-Velkopopovicki Kozel - 8 takich samych kapsli, naklejka, kalkomania, pocztówka, 2 różne wafle, ulotka, stos etykiet (w tym wycofane, oraz (!) węgierskie)
-Mestansky Pivovar v Policce - 18 kapsli (po 3 takie same), 3 takie same wafle, pocztówka, stosik etykiet.
-Stos niespodziewanych kapsli od Kangurapl. DziękiDick Laurent is dead.Comment
-
A z odpowiedzi negatywnych:
-Duński Carslberg odpowiedział że nie wysyłają kapsli i wafli. Mogę za kupić je w "Butikken". Zaglądałem i nic tam takiego nie ma... (Nie żebym miał zamiar cos kupować na taką oległość)
-Brand - Holandia - Dyplomatycznie odpowiedzieli mi żebym się wypchał trocinami...
- Moosehead - Kanada - Nawet nie pisałem, bo od razu na stronie żądają opłaconej zwrotki.Dick Laurent is dead.Comment
-
Przyszła też jedna ciekawostka z browaru Big Rock w Kanadzie.
Niestety nie znajdę u nich zatrudnienia
Oto cytat: (Przesłane w pliku *.doc)
November 12, 2002
Dear Ms. Hamilton:
Thank you for your resume and expression of interest in the possibility of employment at Big Rock Brewery Ltd.
Unfortunately, there are no vacancies in your area of interest at this time. If such a position does arise in the future, we will review our resume file and then research appropriate candidates at that time.
Cheers!
BIG ROCK BREWERY LTD.
Michele Blackstock
Administrative Assistant
/mlb
Dick Laurent is dead.Comment
-
-
slavoy napisał(a)
Dziś jedna przesyłka:
- Palm/Rodenbach - Belgia - 7 kapsli, 12 wafli, w tym: dwa pocztówkowe i trzy zestawy "puzzlowe".Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
slavoy napisał(a)
-Duński Carslberg odpowiedział że nie wysyłają kapsli i wafli. Mogę za kupić je w "Butikken". Zaglądałem i nic tam takiego nie ma... (Nie żebym miał zamiar cos kupować na taką oległość)
-Brand - Holandia - Dyplomatycznie odpowiedzieli mi żebym się wypchał trocinami...
- Moosehead - Kanada - Nawet nie pisałem, bo od razu na stronie żądają opłaconej zwrotki.Comment
-
Ja pisałem poprzez lokalną, duńską stronę Carlsberga, ponieważ zależało mi na stricte duńskich gadżetach. Może trzeba pisać z ogólnej, wtedy może wpada to w życzliwsze ręce?
Gadżety Rodenbacha przyszły w jednej kopercie razem z Palmem.
Od Branda dostałem taką oto odpowiedź:
(...)However, we regret to tell you that every day we get so many similar
requests for these articles and collector's items that we just have to
restrict the number of articles we give away also because Brand Beer is
only available in Holland.
That is why we are unable to comply with your request.(...)
Dick Laurent is dead.Comment
-
Tak nachwaliliście browar Łomża a ja już czekam 1,5 miesiąca na jakąkolwiek przesyłkę.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plComment
-
slavoy napisał(a)
- Moosehead - Kanada - Nawet nie pisałem, bo od razu na stronie żądają opłaconej zwrotki.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Comment