Dzisiaj był bardzo dobry dzień. Dostałem mniej więcej innymi przesyłkę z warszawskiej siedziby Żywca. W kopercie były etykiety, 2 kapsle oraz 3 różne paczki zapałek a co najlepsze to dostałem również 4 otwieracze(każdy inny). Dzięki Żywiec.
Po 2 a może nawet po 3 miesiącach jak napisałem maila przyszła do mnie przesyłka z browaru Stiegl. Obłowiłem się w jedną etykietę, kartkę pocztową, fajowe zapałki w okrągłym opakowaniu(jak się je postawi to uśmiecha się do nas buzia z napisem piwo maniacy, czy jakoś tak) no i był tez otwieracz!! Duża drewniana rączka no i oczywiście metalowe zakończenie.
Za zdrowie tych browarów oraz jeszcze kilku innych.
Trochę etykiet z browaru w Częstochowie.
Czy w browarach nie czytają co sie do nich pisze?Prosiłem o podkładki.
Oczywiście ktos z poczty naderwał kopertę aby sprawdzić zawartość.
Czy inni forumowicze spotykają się z czymś takim?
baklazanek napisał(a)
Po 2 a może nawet po 3 miesiącach jak napisałem maila przyszła do mnie przesyłka z browaru Stiegl. Obłowiłem się w jedną etykietę, kartkę pocztową, fajowe zapałki w okrągłym opakowaniu(jak się je postawi to uśmiecha się do nas buzia z napisem piwo maniacy, czy jakoś tak) no i był tez otwieracz!! Duża drewniana rączka no i oczywiście metalowe zakończenie.
Za zdrowie tych browarów oraz jeszcze kilku innych.
u mnie również była identycznia miła niespodzianka - cieszę się zwłaszcza z fajniutkiego otwioeracza
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Ciekawe ile tego rozsyłają po całym świecie ? Wydaje mi się, że są to materiały reklamowe przygotowane specjalnie z myślą o wysyłaniu do kolekcjonerów. Fajnie prawda Jeden z naprawdę przychylnych browarów.
Miłe zaskoczenie. Otrzymałem przed chwilką przesyłkę z Lwówka w której były etykiety. Na stronie internetowej napisali że etykiety przesyłają za opłatą a ja je otrzymałem za darmo.
Za Lwówek
ps. To kiedy jedziemy na wycieczkę do tego browaru austriackiego??
Comment