poniedziałek-wtorek:
-Ram International (usa) druga przesyłka.
-De Landtsheer (belg.): 2 kapsle, 8 etykiet.
-Wernesgrunger Brauerei (niem.): wafel x2, 2 etykiety wraz ze
sreberkami x2, 2 pierścienie na pokal i naklejka.
-Freiberger Brauhaus (niem.): 6 kapsli, 10 etykiet.
-Die Privat-Brauerei Schmucker (niem.): 3wafle x2, 16etykiet (niewszystkie kompletne)+3kontry z krawatkami bez etykiet.
-Browar Belgia sp.z o. o., 10 etykiet niektóre po kilka szt. inne
pojedyńcze niektóre nie kompletne i paru nie dostałem.
-Kiuchi Brewery (jap.): 4 etykiety x3, wafel x3 (strasznie cienki
wydrukowany na kartonie).
-Krug Bier (brazylia): wafel x2
Zastanawiam się ostatnio nad wysłaniem bonu pocztowego wraz z prośbą o przesłanie mi etykiet, wafli, kapsli itp do browarów z Ameryki środkowej i krajów arabskich (do tych które nie mająwłasnej strony www). Jestem ciekawy czy ma to jaki kolwiek sens i czy ktoś z kolegów forumowiczów lub ich znajomych próbował już podobnej rzeczy? Co do krajów arabskich to ciekawe czy przysłali by mi wąglika he he he.
sam się zdziwiłem
Sczerze powiedziawszy jeszcze nie spotkałem nikogo komu by przysłali jakieś szkło, przynajmniej nikt nie pisał.
Strasznie miło... bardzo miło mnie zaskoczyli
A co do maila którego im wysłałem to standard.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Cocobango napisał(a) Zastanawiam się ostatnio nad wysłaniem bonu pocztowego wraz z prośbą o przesłanie mi etykiet, wafli, kapsli itp do browarów z Ameryki środkowej i krajów arabskich (do tych które nie mająwłasnej strony www). Jestem ciekawy czy ma to jaki kolwiek sens i czy ktoś z kolegów forumowiczów lub ich znajomych próbował już podobnej rzeczy? Co do krajów arabskich to ciekawe czy przysłali by mi wąglika he he he.
No dzięki za ...odpowiedzi i sugestie! To pytanie jest dalej aktualne.
Ja kilka razy wysłałem, ale tylko po otrzymaniu maila z informacją, że wysyłają po otrzymaniu kuponu na odpowiedź.
Ale chyba ze 2 razy zrezygnowałem z wysłania kuponu i też coś przysłali
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment