Maremali napisał(a) Pewności nigdy nie ma, gdyż dochodzi czynnik jakim jest nasza kochana Poczta Polska .
Jest jeszcze inna możliwość wysłania kopert poleconym, ale za tym idą koszty.
Jednak osobiście polecam priorytet, gdyż z moich wyliczeń wynika, że priorytet to jakieś 85% dochodzi a zwykłe tylko 20%.
A jak mają inni?
Dzisiaj przesyłka z Witnicy w której były same podstawki. Co prawda ja zbieram etykiety ale to dobrze, że przynajmniej browar dba o kolekcjonerów i o swoich konsumentów.
Zdrowie Witnicy i tysiąc lat
Ja dostałem z Carlsberg-Okocim i przyznam szczerze, że dają tylko zarobić Poczcie, a zero radości dla ludu.
Carlsberg'a mam już dosyć- nie dość że trują swym browarem to na dodatek robią ludzi w konia z promocjami.
Teraz na dodatek kpią z birofili wysyłając im śmieci.
Nie ładnie
No tak. Ja w swojej nie długiej karierze dostałam już ładnych kilka przesyłek i z każdej byłam zadowolona, bo w końcu mnie to nic nie kosztowało Teraz bede musiała spróbować z polskimi browarami. Może i tam mi się uda
W Kmicicu należy zgłaszać się do sekretariatu i tam otrzymamy etykiety i ... nic więcej poza skierowaniem do ogródka piwnego koło browaru. Tam możemy dostać szklanki (0,5l i 0,33l po jedyne 5 PLN) i piwka z Kmicica butelkowane i Kmicica Mocnego niepasteryzowanego (jak ktoś zagada z właścicielem otrzyma też starsze etykiety browaru w Częstochowie ).
2 dni temu dostałem przesyłkę z Ambera: 2 takie same podstawki (te zielone okrągłe) oraz multum etykiet (których nota bene nie zbieram). Zdrowie Ambera
Ja też dostałem od Ambera przesyłkę. Zaznaczyłem jednak wześniej, że proszę wyłącznie o podstawki więc dostałem tylko podstawki. 4 sztuki zielonych okrągłych
bogdan21 napisał(a) Ja też dostałem od Ambera przesyłkę. Zaznaczyłem jednak wześniej, że proszę wyłącznie o podstawki więc dostałem tylko podstawki. 4 sztuki zielonych okrągłych
Hmmm... szczęściarze. co Wy wypisujecie do Ambera?
Ja wysyłałem maile, potem listy z zaadresowanymi kopertami ze znaczkami i nic. Cisza. Nuda, jak w polskim filmie
Ja ostatnio dostałem pakę z Chociwela. W sumie 7 wzorów etykiet x2! Po wysłaniu koperty ze znaczkiem. Dostałem z powrotem bardzo szybko, więc jestem zadowolony!
zulu napisał(a) Hmmm... szczęściarze. co Wy wypisujecie do Ambera?
Ja wysyłałem maile, potem listy z zaadresowanymi kopertami ze znaczkami i nic. Cisza. Nuda, jak w polskim filmie
Do Ambera wysłałem tylko maila (o ile dobrze pamiętam), ale uzbrój się w cierpliwość bo ja czekałem chyba z pół roku
Comment