Przychylność browarów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • asr
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.05
    • 19

Andi napisał(a)

Jedno jest Pewne Chcesz cos otrzymac wyslij Koperte ze Znaczkiem i napewno bedziesz zadowolony
    Ot, taka krótka odpowiedź by mi wystarczyła Nie mam zamiaru żeby ktoś coś za mnnie zrobił, zadałem tylko niewinne pytanko.

Comment

• Maremali
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.05
      • 1955

Andi napisał(a)
      (..)
      Jedno jest Pewne Chcesz cos otrzymac wyslij Koperte ze Znaczkiem i napewno bedziesz zadowolony
      Pewności nigdy nie ma, gdyż dochodzi czynnik jakim jest nasza kochana Poczta Polska .
      http://maremali.web-album.org/

Comment

• mwa
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2003.01
        • 5071

Maremali napisał(a)
        Pewności nigdy nie ma, gdyż dochodzi czynnik jakim jest nasza kochana Poczta Polska .
        Jest jeszcze inna możliwość wysłania kopert poleconym, ale za tym idą koszty.
        Jednak osobiście polecam priorytet, gdyż z moich wyliczeń wynika, że priorytet to jakieś 85% dochodzi a zwykłe tylko 20%.
        A jak mają inni?
        Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• baklazanek
          † 2014 Piwosz w Raju
          • 2001.08
          • 3562

Dzisiaj przesyłka z Witnicy w której były same podstawki. Co prawda ja zbieram etykiety ale to dobrze, że przynajmniej browar dba o kolekcjonerów i o swoich konsumentów.
          Zdrowie Witnicy i tysiąc lat

Comment

• mwa
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2003.01
            • 5071

Ja dostałem z Carlsberg-Okocim i przyznam szczerze, że dają tylko zarobić Poczcie, a zero radości dla ludu.
            Carlsberg'a mam już dosyć- nie dość że trują swym browarem to na dodatek robią ludzi w konia z promocjami.
            Teraz na dodatek kpią z birofili wysyłając im śmieci.
            Nie ładnie
            Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Kijek
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2004.05
              • 78

No tak. Ja w swojej nie długiej karierze dostałam już ładnych kilka przesyłek i z każdej byłam zadowolona, bo w końcu mnie to nic nie kosztowało Teraz bede musiała spróbować z polskimi browarami. Może i tam mi się uda

http://republika.pl/bartowels_basia

Comment

• lewek
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2002.07
                • 6

Wczoraj dostałam przesyłkę z browaru Fullers 6 wzorów podstawek.

Comment

• nikita_banita
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.06
                  • 1363

W Kmicicu należy zgłaszać się do sekretariatu i tam otrzymamy etykiety i ... nic więcej poza skierowaniem do ogródka piwnego koło browaru. Tam możemy dostać szklanki (0,5l i 0,33l po jedyne 5 PLN) i piwka z Kmicica butelkowane i Kmicica Mocnego niepasteryzowanego (jak ktoś zagada z właścicielem otrzyma też starsze etykiety browaru w Częstochowie ).

Comment

• pwolak
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.11
                    • 176

2 dni temu dostałem przesyłkę z Ambera: 2 takie same podstawki (te zielone okrągłe) oraz multum etykiet (których nota bene nie zbieram). Zdrowie Ambera

Comment

• bogdan21
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2003.02
                      • 187

Ja też dostałem od Ambera przesyłkę. Zaznaczyłem jednak wześniej, że proszę wyłącznie o podstawki więc dostałem tylko podstawki. 4 sztuki zielonych okrągłych
                      Last edited by bogdan21; 2004-08-04, 08:50.
                      - BogdanNiemczyk.friko.pl - ponad 1500 polskich podstawek :)

Comment

• pwolak
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.11
                        • 176

bogdan21 napisał(a)
                        Ja też dostałem od Ambera przesyłkę. Zaznaczyłem jednak wześniej, że proszę wyłącznie o podstawki więc dostałem tylko podstawki. 4 sztuki zielonych okrągłych
                        Czyli koniec końców wyszedłem na tym nienajgorzej

Comment

• zulu
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2004.04
                          • 299

Hmmm... szczęściarze. co Wy wypisujecie do Ambera?
                          Ja wysyłałem maile, potem listy z zaadresowanymi kopertami ze znaczkami i nic. Cisza. Nuda, jak w polskim filmie

Comment

• Odoakr
                            • 2003.07
                            • 330

Ja ostatnio dostałem pakę z Chociwela. W sumie 7 wzorów etykiet x2! Po wysłaniu koperty ze znaczkiem. Dostałem z powrotem bardzo szybko, więc jestem zadowolony!

Comment

• pwolak
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.11
                              • 176

zulu napisał(a)
                              Hmmm... szczęściarze. co Wy wypisujecie do Ambera?
                              Ja wysyłałem maile, potem listy z zaadresowanymi kopertami ze znaczkami i nic. Cisza. Nuda, jak w polskim filmie
                              Do Ambera wysłałem tylko maila (o ile dobrze pamiętam), ale uzbrój się w cierpliwość bo ja czekałem chyba z pół roku

Comment

• kubciu
                                • 2003.02
                                • 438

listy do browarów

mam pytanko
                                czy macie moze jakies wzory listow do browarów z prosbami o darmowe gadzety????

Comment

Przetwarzanie...