Spoko spoko TomX.Trochę cierpliwości. Ja na początku też trochę się nerwowałem,ale póżniej rozwiązał się worek z przesyłkami i do dnia dzisiejszego trochę się nazbierało.
darek99 napisał(a) Jak znasz wirtualnie prawie wszystkich z tej aukcji to znasz pewnie i mnie . Dziwi mnie Twoja pewność że biorący w tej aukcji udział ludzie mają jakieś niecne zamiary.
Również i ja mam niecne zamiary.
To, że kolekcjinuję otwieracze, kartki pocztowe nie znaczy o złych zamiarach. No może to, że dostanę etykiety, które głównie idą na przemiał (wymiana-sprzedaż).
Przede wszystkim chciałem dowiedzieć się jak wysłać listy na wiele adresów a nie zostać spamerem.
mwa napisał(a) Również i ja mam niecne zamiary.
To, że kolekcjinuję otwieracze, kartki pocztowe nie znaczy o złych zamiarach. No może to, że dostanę etykiety, które głównie idą na przemiał (wymiana-sprzedaż).
Przede wszystkim chciałem dowiedzieć się jak wysłać listy na wiele adresów a nie zostać spamerem.
O matko (i ojcze)! nie miałam na myśli niecnych zamiarów. Raczej fakt, że na ogół dostaje się kilka sztuk danego wzoru, więc można się z kimś podzielić (wymienić - podarować - sprzedać).
A emocje związane z tą aukcją wywołane są w moim przypadku pewnością sprzedającego adresy, że czeka nas lawina przesyłek. Narobi ludziom nadziei i co?
No, musze sprostować moją ostatnią wypowiedź. Rzeczywiście czekałem na podstawki z Witnicy ponad 3 tygodnie, ale właśnie dziś je dostałem % sztuk. Szkoda rtylko, że wszystkie te same...Ale i tak jestem zadowolony.
Trzy tygodnie temu wysłałem proźbę do browarów w Polsce i Czechach o przesłanie podstawek. Z Polski odpowiedziała Witnica, Okocim, Żywiec z Czech Pivovar u Fleku, Chodovar, Holba, Rodinny Pivovar BERNARD, Litovel, Pivovar a Sodovkarna Jihlava,
To na razie tyle
W sumie kilkanaście nowych podstawek, foldery reklamowe , pocztówki, etykiety i naklejki
zmora napisał(a) A emocje związane z tą aukcją wywołane są w moim przypadku pewnością sprzedającego adresy, że czeka nas lawina przesyłek. Narobi ludziom nadziei i co?
Nie wiem jak będzie dalej ale dzisiaj otrzymałem pierwsze przesyłki z browarów z aukcji allegro, jest tego osiem sztuk, także raczej nie będzie źle.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Właśnie trafiłem na temat przesyłek z aukcji allegro.
Ja także skorzystałem z oferty i jak do tej pory liczba przesyłek przekroczyła 30 sztuk. W listach są głównie etykiety i wafelki zdarzają się kapsle Niestety 3 listy przyszły uszkodzone i zafoliowane. Po uszkodzeniach widac ,że były w nich kapsle ale wyparowały
Wszystkie miały adnotację ,że w takim stanie przyszły z zagranicy.
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Z aukcji allegro otrzymuję codziennie jakieś listy, ale dzisiaj padł jak narazie rekord, trzynaście kopert.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment