Właśnie przed chwilą dotarła do mnie przesyłka z kapslami i podstawkami z Browaru Amber. Dzięki !
Przychylność browarów
Collapse
X
-
To widzę, że w Łomży nic się nie zmienia (pewnie 4 z tańczącą parką, a butelka na zielonym tle). Ale przynajmniej w porzedzku jest to, że dali specjalny adres e-mail dla zbieraczy . Znajdziecie go na ich stronie internetowej.bla bla bla
Comment
-
-
kibi napisał(a)
Już kiedyś pisałem na ten temat. Za pomocą tego adresu ze strony Łomży dwukrotnie prosiłem o etykiety- obydwa razy bezskutecznie. Nie wiem, może pora spróbować po raz trzeci
Szczerze mówiąc, nie spodziewam się żadnej przesyłki...
Comment
-
-
A to dziwne, bo ja dostałem bez najmniejszych problemów. Niestety chciałem od nich podstawki, więc nie poratuję Was aktualnymi etykietami. Inaczej bym mógł coś przesłać.
Ale korzystaliście z tego maila
Kolekcjonerów etykiet i innych gadżetów piwnych
zachęcamy do korzystania z poniższego linku:
e-mail: marketing@browarlomza.plbla bla bla
Comment
-
-
kalifat napisał(a)
Ale korzystaliście z tego maila
Kolekcjonerów etykiet i innych gadżetów piwnych
zachęcamy do korzystania z poniższego linku:
e-mail: marketing@browarlomza.pl
Comment
-
-
Ja wysłałem pytanie około 20 lipca i już jakiegoś 10 sierpnia dostałem od nich podstawki.
Może trzeba jakoś ładnie ich poprosić. Ja skorzystałem z okazji, że moja małżonka miała urodziny, co napisałem im w mailu. I że te podstawki to prezent etc.
Poskutkowało.bla bla bla
Comment
-
-
kibi napisał(a)
Już kiedyś pisałem na ten temat. Za pomocą tego adresu ze strony Łomży dwukrotnie prosiłem o etykiety- obydwa razy bezskutecznie. Nie wiem, może pora spróbować po raz trzeci
Comment
-
-
Browar Kunter z Grudziądza ma tempo - dwa tygodnie temu wysłałem do nich maila z prośbą o podesłanie piodstawek, a dopiero dziś odpisali, że "nie produkują podstawek". Napisali, że wyślą mi kapsle i etykiety, ale przy tym tempie, to chyba będzie prezent noworoczny. W każdym razie zainteresowanych wymianą wafli na etykiety i kapsle z Kuntera proszę o kontakt na PW. Niczego nie obiecuję - wymiana jest uzależniona od żetelności browaru.
Comment
-
-
Jednak ty jesteś w zimnej wodzie kąpany. Zrozum, że nikt w browarze nie jest zatrudniony tylko po to, aby odpisywać na emiale od kolekcjonerów.
Ps. Jak mnie pamięć nie myli to chyba RZETELNOŚĆ pisze sie przez RZ !!!Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2004-10-22, 17:17.
Comment
-
-
TomX napisał(a)
Browar Kunter z Grudziądza ma tempo - dwa tygodnie temu wysłałem do nich maila z prośbą o podesłanie piodstawek, a dopiero dziś odpisali, że "nie produkują podstawek". Napisali, że wyślą mi kapsle i etykiety, ale przy tym tempie, to chyba będzie prezent noworoczny.
Trochę cierpliwości i optymizmu
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Jednak ty jesteś w zimnej wodzie kąpany...
robox(a)
Do mnie odpowiedź z Browaru Kunter przyszła bardzo szybko, tak samo jak przesyłka z kapslami
Trochę cierpliwości i optymizmu...
Comment
-
Comment