Właśnie przed chwilą dotarła do mnie przesyłka z kapslami i podstawkami z Browaru Amber. Dzięki !
Przychylność browarów
Collapse
X
-
To widzę, że w Łomży nic się nie zmienia (pewnie 4 z tańczącą parką, a butelka na zielonym tle). Ale przynajmniej w porzedzku jest to, że dali specjalny adres e-mail dla zbieraczy . Znajdziecie go na ich stronie internetowej.bla bla blaComment
-
kibi napisał(a)
Już kiedyś pisałem na ten temat. Za pomocą tego adresu ze strony Łomży dwukrotnie prosiłem o etykiety- obydwa razy bezskutecznie. Nie wiem, może pora spróbować po raz trzeci
Szczerze mówiąc, nie spodziewam się żadnej przesyłki...Comment
-
A to dziwne, bo ja dostałem bez najmniejszych problemów. Niestety chciałem od nich podstawki, więc nie poratuję Was aktualnymi etykietami. Inaczej bym mógł coś przesłać.
Ale korzystaliście z tego maila
Kolekcjonerów etykiet i innych gadżetów piwnych
zachęcamy do korzystania z poniższego linku:
e-mail: marketing@browarlomza.plbla bla blaComment
-
kalifat napisał(a)
Ale korzystaliście z tego maila
Kolekcjonerów etykiet i innych gadżetów piwnych
zachęcamy do korzystania z poniższego linku:
e-mail: marketing@browarlomza.plComment
-
Ja wysłałem pytanie około 20 lipca i już jakiegoś 10 sierpnia dostałem od nich podstawki.
Może trzeba jakoś ładnie ich poprosić. Ja skorzystałem z okazji, że moja małżonka miała urodziny, co napisałem im w mailu. I że te podstawki to prezent etc.
Poskutkowało.bla bla blaComment
-
kibi napisał(a)
Już kiedyś pisałem na ten temat. Za pomocą tego adresu ze strony Łomży dwukrotnie prosiłem o etykiety- obydwa razy bezskutecznie. Nie wiem, może pora spróbować po raz trzeciComment
-
Browar Kunter z Grudziądza ma tempo - dwa tygodnie temu wysłałem do nich maila z prośbą o podesłanie piodstawek, a dopiero dziś odpisali, że "nie produkują podstawek". Napisali, że wyślą mi kapsle i etykiety, ale przy tym tempie, to chyba będzie prezent noworoczny. W każdym razie zainteresowanych wymianą wafli na etykiety i kapsle z Kuntera proszę o kontakt na PW. Niczego nie obiecuję - wymiana jest uzależniona od żetelności browaru.Comment
-
Jednak ty jesteś w zimnej wodzie kąpany. Zrozum, że nikt w browarze nie jest zatrudniony tylko po to, aby odpisywać na emiale od kolekcjonerów.
Ps. Jak mnie pamięć nie myli to chyba RZETELNOŚĆ pisze sie przez RZ !!!Last edited by abernacka; 2004-10-22, 17:17.Comment
-
TomX napisał(a)
Browar Kunter z Grudziądza ma tempo - dwa tygodnie temu wysłałem do nich maila z prośbą o podesłanie piodstawek, a dopiero dziś odpisali, że "nie produkują podstawek". Napisali, że wyślą mi kapsle i etykiety, ale przy tym tempie, to chyba będzie prezent noworoczny.
Trochę cierpliwości i optymizmuComment
-
abernacka napisał(a)
Jednak ty jesteś w zimnej wodzie kąpany...
robox(a)
Do mnie odpowiedź z Browaru Kunter przyszła bardzo szybko, tak samo jak przesyłka z kapslami
Trochę cierpliwości i optymizmu...Comment
Comment