odlepki mam, większość wzorów aktualnych. barmanka z relakspolowskiej piwiarni wybiera mi zawsze z nieuszkodzonymi etykietkami. od browaru nic nie dostaniesz, więc jakby co to wspomogę... odlepkami.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
grzech napisał(a)
Takie niespodzianki są najprzyjemniejsze. Wczoraj dotarła przesyłka z Japonii. Już nie pamiętam kiedy i nawet czy w ogóle o coś ich prosiłem.
Comment
-
Dzis otrzymalem przesylke z norweskiego Aass ponad 30 kapsli (ale tylko 5 rodzajow)zapakowanych w folie Ale niestety koperta wyglada jakby kazda osoba ktora miala ja w rekach chciala srawdzic co jest w srodku wiginajac ja na wszystkie stronyComment
-
Po przeszło 2-óch latach otrzymałem (listownie) spory plik etykiet z browaru w Suwałkach. Ależ mają zapłonComment
-
A ja wczoraj dostałem etykiety z Głubczyc (części z nich nie ma jeszcze w Browarze w dziale Kolekcjonerstwo) oraz z Zabrza.
Już nawet nie pamiętam kiedy pisałem do Głubczyc, ale jako pewnego rodzaju zadośćuczynienie przysłali mi ... 2 listy, a więc 2 komplety etykiet.
Cóż z tym zrobić.
Zeskanuję, wrzucę na strony Browaru i ... pewnie mogę przekazać bardziej potrzebującym.
Najchętniej podmieniłbym je na jakieś wafle, ale ...bla bla blaComment
Comment