Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX
Przychylność browarów
Collapse
X
-
przyznaję, nie jestem cierpliwy, wylewny również, ale poza kochaną Łomżą (w tych okolicznościach) to nczego nie udało mi się dostać! nie wiem czym problem? przecież nie zależy mi kurka na jakichś drogich rzeczach, ot etykietach, może podstawkach... a tu nic czy to wysyłam IRC, znaczki czy nie. komu trzeba teściową zamordować by coś dostać?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elem-e1Dzisiaj dostałem przesyłke z niemieckiego warsteinera podstawki i etykiety. Przesyłka jest pierwszą przesyłką jaka dostałem w odpowiedzi na maila bardzo szybko bo chyba nie cały tydzień i bardzo miłe zaskoczenie jak bym znał niemiecki wysłalbym podziękowania z informacją że otrzymałem ich przesyłkę
Godne podziwuComment
-
Dziekuja bardzo ale mam do browaru jakies 55 km wiec moge sam zajechac jak beda mieli cos nowego na rynkuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiDziekuja bardzo ale mam do browaru jakies 55 km wiec moge sam zajechac jak beda mieli cos nowego na rynku
Czego Ci serdecznie życzębla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatTo w obie strony nieco ponad 100 kilosów. W sam raz na rowerową przejażdżkę, wraz z konsumcją piwka prosto z browaru.
Czego Ci serdecznie życzęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiZeby przynajmniej to piwo smakowalo to tak ale Warsteiner nie jest dla mnie zadnym piwem
Myślałem, że może chociaż tam mają zachomikowane niezłe piwo. W końcu nawet taki Carlsberg ma dobre piwo, przynajmniej u siebie w browarze, w Kopenhadze.
No, ale może Warsteiner nie ma czasu w ogóle warzyć, bo całe wysiłki poświęca na reklamę siebie i robienie gadżetów.bla bla blaComment
-
Dziasiaj dostałem stiegla laśko i Tucher. Tucher weszło mi do zbioru wszystkie 15 etykiet poza tym pare podstawek po 2 szt. Laśko przysłało pare etykiet weszły tylko 3 natomiast stiegl przysłał tylko 2 etykiety nie stety które już mam co ciekawe własnoręcznie napisane Viel spass unit (może urit ) unserem Fan-Paket!" w ktorym sie znalazło nalepki reklamowe pocztówki jakaś ulotka 2 kapselki znaczek do przypinania ( chyba to pin sie nazywa nie znam sie na tym ) zapalniczka oraz balonik ( oczywiście nie nadmuchany ) w sumie bardzo miło choć mi sie to nie przyda oprócz zapalniczki do podpalania papierosówComment
-
A ja otrzymałem etykiety z Zabrza. Dziwne bo nie prosiłem o nie gdyż kilka miesięcy temu otrzymałem już identyczną przesyłkę. Ale dziękuję za pamięćComment
-
Dziś dość ciekawa przesyłka z kanadyjskiego Brick'a. Koperta była cała poklejona firmową taśmą poczty, była na niej też adnotacja "przesyłka otwarta do kontroli celnej", czy jakoś tak... W środku 8 różnych wafli, baaaardzo dużo trochę pogniecionych etykiet (pewnie po tym otwieraniu:/), jeden kapsel i list od browaru. Ogulnie bardzo fajny prezent z nie wiem jakiej okazj Dodam jeszcze, że zaraz po wysłaniu mail'a z prośbą o podstawki dostałem odpowiedź, że browar nie wysyła nic kolekcjonerom Najwyraźniej zmienili zdanie.Comment
-
Ja w poniedziałek otrzymałem przesyłkę z browaru Stiegl. Nie zwracałem się do nich z żadną prośbą ostatnio, ale najwidoczniej zachowali mój adres kiedy to prosiłem o etykiety 2 lata temu. Tym razem zamiast zapałek była zapalniczka i inny otwieracz.
Zdrowie StieglaComment
Comment