Zgadza się jest podstawka portugalskiego Carlsberga ale oprócz niej są jeszcze dwa zwyczjane masowe Carlsbergi.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
A mnie pewien browar z Kanady poprosił o przesłanie "international coupon".
Wiecie może gdzie można coś takiego dostać?
Może po prostu włożyć do keprty równowartość czyli 1$ CAN ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JacekSzulcA mnie pewien browar z Kanady poprosił o przesłanie "international coupon".
Wiecie może gdzie można coś takiego dostać?
Może po prostu włożyć do keprty równowartość czyli 1$ CAN ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekNa poczcie
Dzieki za informacje.Comment
-
-
Poczta
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPowiesz, że chcesz znaczek międzynarodowy bo o to chyba dokładnie chodzi.
Jak rzuciłem hasło znaczek międzynarodowy to zobaczyłem wielkie oczy pani z okienka.
Jak rzuciłem hasło pomocnicze "kupon" to coś zaskoczyła i poleciała spytać kierowniczki.
Po kilku minutach wróciła i rzekła, że już nie prowadzą czegoś takiego.
Cóż Goleniów to małe miasto (ok. 20tys.), pojadę do Szczecina.
Tam może o czymś takim słyszeli...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JacekSzulc...Po kilku minutach wróciła i rzekła, że już nie prowadzą czegoś takiego.
Cóż Goleniów to małe miasto (ok. 20tys.), pojadę do Szczecina.
Tam może o czymś takim słyszeli...Last edited by kalifat; 2005-06-28, 21:07.bla bla blaComment
-
Wy tu o przychylności browarów, a ja wam o przychylności knajp:
Dziś a właściwie wczoraj w jednym z licznych w Łodzi ogródków piwnych podarowano mi szklaneczkę po IRISH BEER.
Nie jet łatwo uczciwie pozyskać w kanajpie szkło. Często na pytanie "czy mozna to kupic?", pada odpowiedź że, to nie jest na sprzedaż i rozmowa jest ucinana. Ja w takiej sytuacji pytam się ile musiałbym zapłacić za owo naczynie, w przypaku stłuczenia go. Niekiedy pada cena i w takiej sytuacji sugeruję aby barman potraktował to jak stłuczenie, jeśli odpowiedzą wam że klient nic nie płaci za zniszczenie szkła to jeszcze fajniej, bo w takiej sytuacji łatwo juz ich nakłonić do sprezentowania nam kuflaComment
-
dzisiaj otrzymałem przesyłkę z Nowozelandzkiego browaru lion red i steinlager, (etykiety i kapsle)
Comment
-
Trzy tygodnie temu wyslalem listy z kopertami zwrotnymi do 15 polskich browarów. Do tej pory odpowiedziay tylko Jablonowo i Konstancin, a Bytów skontaktowa mnie z bytowskim kolekcjoneremPoszukujęComment
Comment