Przed chwileczą otrzymałem list z browaru St. Austell z Cornwalli czyli z Anglii. W liście tym znalazłem pokaźną ilość etykiet z lat 80-tych i początku 90-tych oraz jeden wafel. Bardzo dziekuję
Przychylność browarów
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPrzed chwileczą otrzymałem list z browaru St. Austell z Cornwalli czyli z Anglii. W liście tym znalazłem pokaźną ilość etykiet z lat 80-tych i początku 90-tych oraz jeden wafel. Bardzo dziekujęLast edited by arcy; 2005-07-01, 13:07.Comment
-
Panowie może mi ktoś powiedzieć co zrobić aby otrzymać etykiety piw z pod bandery GRUPY ŻYWIEC? Otworzyłem paczuszkę a tam same etykiety ŻYWCA (tego zwykłego). O etykietach portera, WARKI, Tatry czy SPECIALA można tylko pomarzyć? Co zrobić a dokładniej rzecz ujmując gdzie pisać aby takowe etykiety otrzymać?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PeterciuJa dzisiaj otrzymałem paczuszkę z Żywca
PS. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie kierować prośby w sprawie etykiet grupy OKOCIM - CARLSBERG?
Pozdrawiam.
Trochę czekałem na przesyłkę, ale etykiet przysłali sporo.
PozdrawiamComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PeterciuPanowie może mi ktoś powiedzieć co zrobić aby otrzymać etykiety piw z pod bandery GRUPY ŻYWIEC? Otworzyłem paczuszkę a tam same etykiety ŻYWCA (tego zwykłego). O etykietach portera, WARKI, Tatry czy SPECIALA można tylko pomarzyć? Co zrobić a dokładniej rzecz ujmując gdzie pisać aby takowe etykiety otrzymać?
Zaznacz dokładnie jakie etykiety ciebie interesują. Możesz też napisać maila na adres Warki i Elbląga wtedy otrzymasz etykiety z tych browarów.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekZaznacz dokładnie jakie etykiety ciebie interesują. Możesz też napisać maila na adres Warki i Elbląga wtedy otrzymasz etykiety z tych browarów.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxAkurat pisząc na adres Warki prośbę o kapsle z tego browaru, otrzymałem przesyłkę z kapslami z całej Grupy Żywiec.Comment
-
Szczególne wyrazy uznania należą się browarowi Thwaites, który jako pierwszy przysłał mi podstawowy przedmiot do mojej kolekcji - T-shirta, a na dodatek elegancki długopis. Browary Wernesgruner i The Eagle Brewery przysłały mi pinsy - ten ostatni w kształcie piętrowego autobusu.Comment
-
-
Dzisiaj otrzymałem pokaźny zestaw wafli i naklejek z browaru Budweiser Budvar z Czeskich Budziejowic. Bardzo dziękujęComment
Comment