Dzisaij "jakby się na mnie uzwieli" -przesyłki od Budweisera,Saku,Ottakringera,Kronenbourga,Charlesa Wellsa oraz z browaru Lion z Nowej Zelandii.Wielikie dzięki im za to, co znalazłem w kopertach
Dzisaij "jakby się na mnie uzwieli" -przesyłki od Budweisera,Saku,Ottakringera,Kronenbourga,Charlesa Wellsa oraz z browaru Lion z Nowej Zelandii.Wielikie dzięki im za to, co znalazłem w kopertach
A dostałeś kapsle jakieś?? jak masz i nie potrzebne to chętnie się nimi zaopiekuje
Ja dostałem dzisiaj przesyłkę z Warki, a w środku były 2 otwieracze - Warka i EB oraz 1 (słownie jedna) lekko podniszczona etykieta EB. Podstawek, o które prosiłem nie było
Wzcoraj,o czym już pisałem przyszły etykiety z Saku,a dzisiaj niespodzianka.Przyszły etykiety z Saku Chyba im się coś pokręciło,bo pisałem tylko raz i to o wafelki,ale narzekał nie będę pomimo,że etykiet nie zbieram
Wczoraj dostałem przesyłkę z założonego w 2004 r. duńskiego brewpubu Bryggeri Skovlyst z jedną podkładką i miłym listem po polsku, podpisanym przez panią Kasię.
Było to milsze niż gdyby jakiś duży browar przysłał mi karton podstawek.
Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2005-07-07, 12:21.
Seminarium technologiczne na temat chmielu z USA. Nagrano 26 maja 2023 r
JOHN MALLETT jest autorem książki „Słód: Praktyczny przewodnik od pola do warzelni”. Spędził prawie 25 lat jako główny piwowar, nadzorując całą produkcję piwa w wielokrotnie nagradzanym Bell's Brewery,...
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
Comment