Jedną przesyłkę (Francja) otrzymałem raz FedEx-em (Federal Express) poprzez jakąś firmę kurierską. Paczka z 10 podstawkami ważyła chyba z 1kg, była 3 razy owinięta folią, 2 razy kartonem i pocięta nożem (!)
Przychylność browarów
Collapse
X
-
-
A jeżeli chodzi o znaczki to dostałem kilka z Czech i jedna z NamibiiComment
-
W piątek dostałem 9 przesyłek - Niemcy, Czechy, Australia i Salwador. Część ze stemplami, a część to zanczki. W sumie to będzie już z 15 stempelków.
Rekord pobił chyba jeden z browarów niemieckich - 50 różnych wzrorów etykiet przysłał
Poza tym dużo też kapsli, wafli
A z Polski nic!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Jedyny polski browar, ktory przeslal w malutkiej kopertce dwie podstawki byl namysłowski Ryan... A z Jabłonowa nawet nie raczyli przesłać nic po uprzednim wysłaniu koperty zwrotnej!!! Największą przesyłkę otrzymałem jak do tej pory ze Słowenii (ok. 60 etykiet, 15 kapsli, 3 podstawki i masa papiórów do poczytaniaComment
-
Petrax napisal/a
... A z Jabłonowa nawet nie raczyli przesłać nic po uprzednim wysłaniu koperty zwrotnej!!! ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Originally posted by adam16
Z Jabłonowa dostałem sporo etykietComment
-
Wczoraj do mnie też przyszło kilka paczuszek, m.in. Hasseroder, Kostrizer, Heineken i kilka minibrowarów z Kanady.
Ale z Polski nadal nic(_)>
-
Witam
ja dzisiaj dosatałem przesyłki z:
Faxe Bryggerigruppen
Stanley (w końcu coś z Polski)
Duyck
Duvel Belgia
Kirin
Ottakringer
Hubertus (tylko podstawki)
Fullers ( tylko etykiety)
Holba (j.w)
Reszta browarów wysłała etykiety, podstawki, naklejki i broszury informacyjne.
Albeertos jakbyś mógł mi podać adresy do tych mini-browarów z Kanady to byłbym wdzięcznyprofesorComment
-
Ja otrzymywalem do tej pory przesylki z podstawkami z następujących browarów:
Norwegia: Mack, Szwecja: Falcon, Carlsberg, Abro, Finlandia: Sinebryhoff, Estonia: Nigula (tylko etykiety), Irlandia: Guiness, Beamish, Wlk. Brytania: Belhaven, Fullers, Badger, Batemans, Cains, Arkells, Holandia: Budels, Amstel, Brand, De Hemel, Belgia: Moortagt, Westmalle, Rodenbach, Chimay, Orval, Luksemburg: Bofferding, Francja: 1664, Duyck, Meteor, Kronenbourg, Hiszpania: Alhambra, Malta: Farsons, Szwajcaria: Schuetzengarten, Huerlimann, Calanda, Stadtbuehler, Rigi Hell, Fischerstube, Mueller, Egger, Eichhof, Słowenia: Lasko, Austria: Zipfer, Hirter, Zwettler, Murauer, Hubertus, Ottakringer, Sigl, Stiegl, Mohren, Villacher, Czechy: Velkopopovicky Kozel, Budweiser Burgerbrau, Krusovice, Policka, Nymburk, Novomestsky Pivovar, Broumov, Svitavy, Jezek (i chyba cos jeszcze), Polska: Ryan, Niemcy: Paulaner, Schweinfurt, Wuerzburger, Mittenwalder, Frankenheim, Lederer, Tucher, Maisel, Wittinger, Hasseroeder, Welde, Warsteiner, Eder's, Eichbaum, Aldersbacher, Bitburger, Licher, Karlsberg, Dania: Faxe, Carlsberg, Namibia: Namibian Breweries, RPA: SAB, USA: Flying Dog, Goose Island, Miller, Japonia: Sapporo, Kanada: Molson, Moosehead, BigRock, Indie: Cobra, Sri Lanka: Tiger, Barbados: Mount Gay Rum
Uff Może komuś się to przydaComment
-
Petrax napisal/a
Ja otrzymywalem do tej pory przesylki z podstawkami z następujących browarów:
Uff Może komuś się to przydaComment
-
Originally posted by Andi
jezeli posiadasz kapsle to chetnie przejme kolekcje albo sie wymienie za cos innego co Cie interesujeComment
-
profesor napisal/a
Albeertos jakbyś mógł mi podać adresy do tych mini-browarów z Kanady to byłbym wdzięczny
Wczoraj dostełem Faxe Bryggeri (etykiety i podkładki) i Heinekena drugi raz . Wcześniej zdarzyło mi się to z Sapporo USA - też dublecik. Ciekawe jak oni to robią?(_)>
Comment