Przychylność browarów
Collapse
X
-
Ale odpisują po angielsku, więc pewnie kumają o co chodzi. Do warsteinera też pisałem, ale nie dali odpowiedzi czy wyślą czy nie.
W Polsce istnieje coś takiego jak międzynarodowy kupon/znaczek pocztowy? Pytam, bo pani z browaru na Wyspach Caymana prosi o cos takiego.Comment
-
Ale odpisują po angielsku, więc pewnie kumają o co chodzi. Do warsteinera też pisałem, ale nie dali odpowiedzi czy wyślą czy nie.
W Polsce istnieje coś takiego jak międzynarodowy kupon/znaczek pocztowy? Pytam, bo pani z browaru na Wyspach Caymana prosi o cos takiego.
Jeśli chodzi o międzynarodowy kupon na odpowiedź - istnieje coś takiego. Kosztuje 4,50 zł
Tyle, że jak pytałam na poczcie to albo nie wiedzieli o co chodzi albo go nie mieli "na stanie"
Comment
-
Oprócz tego dzisiaj dotarły jeszcze przesyłki ze Spreewälder Privatbrauerei oraz z Pivovara Jihlava. W obu podkłądki i ety, ale bez kapsli.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
W ramach prezentu imieninowego dostałem wczoraj przesyłkę z Grolscha, a w niej kapsle, etykiety i podkładki. Wśród kapsli znalazłem ciekawostkę, a mianowicie kapsel od Tyskiego Ciekawe czy w Holandii produkują (bo przecież oni nie warzą ) czy tylko rozlewają Tyskacza?
A dziś przesyłka z Cypru (Leon). Ety i podkładkiLast edited by genea; 2012-03-13, 20:45.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
-
Heh, dzisiaj znowu przesyłka z Leona, tym razem same ety A do tego Pivovara Licanka z ChorwacjiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment