A ja się jeszcze nie doczekałem na przesyłkę z Lublina
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Hook Norton Brewery
napisalem z 2 miesiace temu do Hook Norton Brewery o przyslanie mi jakis gadzetow - dostalem standardowa paczke (komplet etykiet, podkladek, pozdrowienia, itd)
dzisiaj zapukal do mnie listonosz z bardzo duza paczka + tuba na plakaty. Nadawca bym Hook Norton Brewery
W paczce dostalem: 2 reczniki barowe, tea towel, okolo 100 podstawek, komplet etykiet, itd
w Tubie znajdowalo sie 8 plakatow formatu A3 i jeden plakat formatu A4 (plakaty na papierze kredowym, grubym, etc)
Jest to dotychczas najwieksza i najbardziej wartosciowa paczka jaka dostalem z wysp
pozdrawiamComment
-
I znowu miłe zaskoczenie.
Po napisaniu paru maili dostałem przesyłkę z browaru HANUŚOVICE oraz KRONENBOURG. Jest parenaście podstawek i 10 kpl. etykiet z HANUŚOVIC, którymi się mogę podzielić. Etykiety wrzucam na skan.wafelki do wymiany
wafelkipiwne.w.interia.plComment
-
-
W ogóle do lipca zbierałem tylko to co sam wypiłem ale czytając ten temat na forum dałem się wciągnąć i powysyłałem trochę meili no i od połowy lipca do dziś dostałem 46 przesyłek. Nie powiem można szybko powiększyć kolekcję tym sposobem. Dzięki za pomysł!!!Comment
-
e-prezes napisal/a
jakoś trudno mi w to uwierzyć! czy jest to tańszy sposób niż zdejmowanie etykiet? czy browary odpisują i dostajesz wszystkie które produkują? jaką melodię trzeba zagrać by to zrobili?
Napisać trzeba coś od siebie, aby nie dostawali po np. 100 takich samych maili od różnych osób.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Niebywałe. Czyżby jesienią polskie browary się budziły do życia? Dziś dostałem przesyłkę z Browarów Królewskich (8 różnych wafli,18 kompletnych różnych etykiet + ~ 20 samych etykiet).A meila do nich wysłałem 25 czerwca.Czekam na następne!Comment
-
Cześć Forumowicze.
Przeczytałem wszystkie wasze posty w tym dziele, a jako że zbieram podstawki (narazie tylko w pubach i poprzez znajomych) chciałbym się dowiedzieć do kogo wysyłacie maile z prośbami. Czy wysyłacie do konkretnych osób czy może na standardowe adresy browarów? Jeżeli możecie to poradźcie jak się to robi!!!
Z piwnym pozdrowieniem************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
Zastanawiam się czemu tak późno odnalazłem ten dział?************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
-
E tam, najwięcej nazbierasz podczas spotkań z forumowiczami, bo tu każdy powoli zaczyna zbierać wszystko na zasadzie "ja tego nie zbieram, ale zbiera ten i ten, to mu dam". Ja np. nie zbieram podstawek, ale mam ich całkiem sporo
A tak w ogóle - powitanie dla nowego kolegi, w dodatku z pięknego miastaComment
-
Dzięki za miłe powitanie.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
-
danoc napisal/a
Cześć Forumowicze.
Przeczytałem wszystkie wasze posty w tym dziele, a jako że zbieram podstawki (narazie tylko w pubach i poprzez znajomych) chciałbym się dowiedzieć do kogo wysyłacie maile z prośbami. Czy wysyłacie do konkretnych osób czy może na standardowe adresy browarów? Jeżeli możecie to poradźcie jak się to robi!!!
Z piwnym pozdrowieniemŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Comment