Browar w Ciechanowie nie jest zbyt przychylny. Ledwo wywalczyłem dwie (sic) etykiety, nie mają żadnych podstawek.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
zythum napisał(a)
Browar w Ciechanowie nie jest zbyt przychylny. Ledwo wywalczyłem dwie (sic) etykiety, nie mają żadnych podstawek.
Dzięki.Comment
-
zythum napisał(a)
W zeszłym tygodniu dostał w browarze całą garść etykiet. Fakt, że 80% starych (PN81 i 89) ale było też po 10 szt. małego i dużego zielonego GambrynusaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Nie wiem czy mają adres mailowy. Ja byłem tam osobiście. Mogę podać nr tel. 023 673 45 45.
Co do farta, ja pewnie jestem jednak zbyt nieśmiały i nie umiem dobrze zagadać a poza tym człowiek z którym rozmawiałem liczył na pieniądze, a ja ich po prostu nie miałem - byłem już całkiem spłukany.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
ja przed wyjazdem na jakąś trasę browarową (w celu zdobycia etykiet) zawsze dzwonie wcześniej, umawiam sie i zabieram ze soba lokalne piwko aby na miejscu poczęstować, sposób jest naprawdę bardzo dobry, zawsze dostaję sporo etykiet,a oprócz tego jeszcze kilka flaszek miejscowego wyrobu w drodze rewanżu, jak do tej pory najmilej wspominam Drozdowo, otrzymałem szkrzynkę piwa z 3 różnymi gatunkami i pół plecaka etykietGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
zythum napisał(a)
Nie wiem czy mają adres mailowy. Ja byłem tam osobiście. Mogę podać nr tel. 023 673 45 45.
Co do farta, ja pewnie jestem jednak zbyt nieśmiały i nie umiem dobrze zagadać a poza tym człowiek z którym rozmawiałem liczył na pieniądze, a ja ich po prostu nie miałem - byłem już całkiem spłukany.Comment
-
Comment
-
-
Kapsle-Broawry
Cześc jestem nowym użytkownikiem broawu.Jeśli moglibyście nmapiszcie mia adery eamil lub aadresy domowy broawrów.Jeśli nie macie czasu nie zawracajcie sobie czasu.Pozdrawiam jeśli chodzi o browar Perła to znalaazłem tam przychylność.Miła obsluga kupisz zgrzewkę piwa.Dostajesz kapsle,etykiety itp.Pozdrawiam.I napijesz się przyokazji w kanjpie piwoComment
-
Odp: Kapsle-Broawry
Perła napisał(a)
Cześc jestem nowym użytkownikiem broawu.Jeśli moglibyście nmapiszcie mia adery eamil lub aadresy domowy broawrów.Jeśli nie macie czasu nie zawracajcie sobie czasu.Pozdrawiam jeśli chodzi o browar Perła to znalaazłem tam przychylność.Miła obsluga kupisz zgrzewkę piwa.Dostajesz kapsle,etykiety itp.Pozdrawiam.I napijesz się przyokazji w kanjpie piwoComment
-
Odp: Odp: Kapsle-Broawry
Żywiec napisał(a)
Kurczę.. ile wypiłeś tych piw?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Browar Lomża
Wczoraj także otrzymałem na koszt browaru 5 wafli. ja na przesyłkę czekałem około miesiąca.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
Browar Łomża
zobaczę ile ja będę czekał. napisałem do nich pół godziny temu i dostałem już potwierdzenie, że wyślą mi i podstawki i etykietyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Odp: Browar Lomża
danoc napisał(a)
Wczoraj także otrzymałem na koszt browaru 5 wafli. ja na przesyłkę czekałem około miesiąca.
Nie wiem czy pisać do nich?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Comment