dostałem dziś sporo etykiet i 4 wzory podstawek z Łomży
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
slavoy napisał(a)
- De Leeuw - Holandia - 5 różnych wafli (przesyłka uszkodzona )Comment
-
Sprawdzone
Podaje sprawdzone adresy browarow, ktore traktuja kolekcjonerow tak jak trzeba. Ja prosilem o podstawki, wiec nie wiem czy kolekcjonerzy etykiet lub kapsli skorzystaja. tak czy siak mozecie probowac:
Pilsener Urguell - (wafle, koszulka, broszurki)
Maisel - 6 wafli (3 rozne razy 2)
Becks - jeszcze nie doszla przesylka, ale odpisali ze juz wysylaja
Palm - j.w.
Zywiec - j.w.
Warsteiner - j.w.
Zipfer - j.w.
Kulmbacher - j.w.
Carlsberg Okocim - obiecali wyslac i jak narazie czekam i czekam, a podstawek ani widu ani slychu. Ale obiecali !
Heineken - odpisali, ze wszystkich kolekcjonerow obsluguja hurtem raz na pol roku. Dopisali moje dane do listy kazali czekac.www.decio.friko.plComment
-
A ja się pochwalę, że ostatnio otrzymałem przesyłkę (list z dwoma waflami - przyp. red.) z dość egzotycznego kraju. Jak mi się to udało? Po prostu wysłałem do nich list (adres z www.beerme.com) z wydrukowaną na papierze prośbą oraz dołączyłem jeden standartowy wafel Lecha jako prezent. O dziwo raczyli przysłać wspomniane dwa wafelki. Ze względu na dobro tegoż browaru nie podam nazwy coby się wszyscy automatycznie nie rzucili do wysyłania listów - mogliby mnie niemile wspominać ale wysłałem już kolejne dwa listy do innych "egzotycznych" miejsc i czekam na odpowiedź. Warto spróbować, zwłaszcza, że taka przyjemność kosztuje trochę ponad 2 zł (list zwykły).Last edited by Petrax; 2002-12-16, 19:48.Comment
-
Petrax napisał(a)
Warto spróbować, zwłaszcza, że taka przyjemność kosztuje trochę ponad 2 zł (list zwykły). [/B]
Wysylajac normalny list czesto sie zdarza ze browar cos wysle-i wtedy to mniej kosztuje.Wysylajac list z Koperta zwrotna narazeni jestesmy na wieksze wydatki -Przynajmniej 2 krotne a gwarancji ze Browar cos odesle tez nie ma zadnej.
w moim przypadku chociaz otrzymalem potwierdzenie przyslania Kapsli po wyslaniu Koperty zwrotnej jeszcze 10 Browaröw nic nie przyslala a jedynie browar Binding odeslal mi moja koperte ze znaczkiem ale pusta-Napisali mile pismo ze nikomu nie wysylaja materialöw reklamowychComment
-
Nadmienie jeszcze o najbardziej niekompetentnym i totalnie nieprzychylnym browarze z Polski. Otóż mam na myśli browar Północny z Suwałk. Będąc w tym roku w Suwałkach nie omieszkałem go odwiedzić. Pierwsze podejście zaowocowało rozmową z prezesem, który nie pofatygował się zejść do klienta (miałem zamiar zwiedzić browar) tylko rozmawiałem z nim przez telefon - ja z portierni - on z biura parę kroków obok. Najpierw dokładnie mnie wypytał o co mi chodzi i niezmiernie się zdziwił na moją propozycję zwiedzenia browaru, a kiedy usłyszał, że jestem z Poznania, o zgrozo, nie chciał nawet o tym myśleć (tak tak, szpiedzy KP są wszędzie!). Mówi się trudno - postanowiłem zagadnąć zatem jeszcze o wafle. Prezes kazał skontaktować mi się z szefem d/s marketingu. Dziwnym trafem przez 3 najbliższe dni mojego pobytu ów ekspert był od 7 rano do 18 "w terenie" (bardzo rozległym - biorąć pod uwagę lokalną wątpliwą kampanię reklamową browaru). Ostatecznym aktem desperacji z mojej strony było wręczenie dozorcy na portierni "piątaka" w celu przekupienia go i prośby o przesłanie mi pocztą podstawek. Do dziś nie dostałem NIC. Większej ignorancji po prostu wyobrazić sobie nie mogę. Totalne olewactwo i nastawienie afrontem do klienta.Comment
-
[QUOTE]Petrax napisał(a)
[B]Nadmienie jeszcze o najbardziej niekompetentnym i totalnie nieprzychylnym browarze z Polski. Otóż mam na myśli browar Północny z Suwałk.
Od siebie dodam, że zdjąć ich etykietę z butelki to wielka rzecz. Chyba specjalnie tak kleją aby KP nie mogła przeklejać ich etykiet na swoje piwko .Comment
-
Kudłaty napisał(a)
Dostałem dziś od Żywca 3 otwieracze plus kapsel z diodą swiecącą ))Comment
-
nalewają też w KEGi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Piecia napisał(a)
nie można otrzymać chyba podkładek z Suwałk bo ten browar nie sprzedaje chyba piwa z beczek..........tak mi się wydaje.......
Niestety podstawki pojawiają się tam b.rzadkopozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
Comment