celt_birofil napisał(a) Zagadka dla spostrzegawczych: co otrzymał mafar w poniedziałek?
Co otrzymał to otrzymał. Ale gdzie mafar to wszystko kolekcjonuje jak codziennie dostaje stertę poczty. Musi mieć zaprzyjaźnioną pocztę bo to wszystko raczej się w skrzynce (standardowej) nie mieści...
Kto zgadnie co dzisiaj otrzymałem z browaru Spaten ? Dla ułatwienia powiem że jeszcze nikt nie otrzymał takiej rzeczy. Odpowieć w niedziele.Można by też to kolekcjonować.
Mafar napisał(a) Kto zgadnie co dzisiaj otrzymałem z browaru Spaten ? Dla ułatwienia powiem że jeszcze nikt nie otrzymał takiej rzeczy. Odpowieć w niedziele.Można by też to kolekcjonować.
Mafar napisał(a) Kto zgadnie co dzisiaj otrzymałem z browaru Spaten ? Dla ułatwienia powiem że jeszcze nikt nie otrzymał takiej rzeczy. Odpowieć w niedziele.Można by też to kolekcjonować.
Pakiet większościowy akcji
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Witam!
To mój pierwszy post na tym forum. Wczoraj otrzymałem z Żywca zestaw podstawek pod piwo i tak mnie to podbudowało ze zacząłem szukać adresów browarów i przypadkiem trafiłem na to forum Moja kolekcja nie jest duża, dopiero zaczynam zbierać, mam zaledwie 71 podstawek, ale mam nadzieję że moje zbiory bedą sie rozrastać.
Pozdrawiam, asr
Comment