celt_birofil napisał(a) Zagadka dla spostrzegawczych: co otrzymał mafar w poniedziałek?
Co otrzymał to otrzymał. Ale gdzie mafar to wszystko kolekcjonuje jak codziennie dostaje stertę poczty. Musi mieć zaprzyjaźnioną pocztę bo to wszystko raczej się w skrzynce (standardowej) nie mieści...
Kto zgadnie co dzisiaj otrzymałem z browaru Spaten ? Dla ułatwienia powiem że jeszcze nikt nie otrzymał takiej rzeczy. Odpowieć w niedziele.Można by też to kolekcjonować.
Mafar napisał(a) Kto zgadnie co dzisiaj otrzymałem z browaru Spaten ? Dla ułatwienia powiem że jeszcze nikt nie otrzymał takiej rzeczy. Odpowieć w niedziele.Można by też to kolekcjonować.
Mafar napisał(a) Kto zgadnie co dzisiaj otrzymałem z browaru Spaten ? Dla ułatwienia powiem że jeszcze nikt nie otrzymał takiej rzeczy. Odpowieć w niedziele.Można by też to kolekcjonować.
Pakiet większościowy akcji
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Witam!
To mój pierwszy post na tym forum. Wczoraj otrzymałem z Żywca zestaw podstawek pod piwo i tak mnie to podbudowało ze zacząłem szukać adresów browarów i przypadkiem trafiłem na to forum Moja kolekcja nie jest duża, dopiero zaczynam zbierać, mam zaledwie 71 podstawek, ale mam nadzieję że moje zbiory bedą sie rozrastać.
Pozdrawiam, asr
Seminarium technologiczne na temat chmielu z USA. Nagrano 26 maja 2023 r
JOHN MALLETT jest autorem książki „Słód: Praktyczny przewodnik od pola do warzelni”. Spędził prawie 25 lat jako główny piwowar, nadzorując całą produkcję piwa w wielokrotnie nagradzanym Bell's Brewery,...
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
Comment