Ja wysłałem dwa listy ze znaczkami i kopertami do: Zabrza i moich B.Łódzkich, długo czekałem na Zabrze ale w końcu doczekałem się na pakiecik natomiast BŁ mimo zapewnień telefonicznych i emailowych o takiej możliwości chyba zapomniały o mnie. Jak one mogą mi to robic serce mi łamią!
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Odp: Lupus
Mafar napisał(a)
Wysyłałem e-mail do browarów Brazylijskich i dostałem odpowiedż od prywatnej osoby która jest birofilem. Przysłał mi podkładki gumowe z Lupus .Lupus jest to chyba microbrowar
A tak przy okazji sympatycznie potraktował mnie browar Wiessen Muhle. Obok wafli oraz ... zapałek, list z przeprosinami, iż nie mają etykiet.
Że nie przysyłają, nie ma co sie martwić na zapas. Czasami trwa to sporo czasu. Sporą flegmą wykazują się Brytyjczycy.Comment
-
-
pamięć
to czasem nie jest problem z pamięcią, ale wyjątkowego "zlewstwa", bo jeśli wysyłam maila z pytaniem i nie dostaje żadnej odpowiedzi, wysyłam list z kopertą i znaczkiem zwrotnym i nikomu nie chce się odpowiedzieć "nie wysyłamy żadnych materiałów reklamowych" etc. to jak można traktować serio taki browar? kontakt telefoniczny ma swoje wady i zalety. z reguły wszystko jest do załatwienia, tylko ja wciąż nie mam odpowiedxi.Comment
-
Może nie jestem w temacie,ale chciałem siępochwalić, że ja dostałem podstawki z Barbadosu, Francji i Niemiec!!! Piszę meile do broworów i czasem przysyłają. Często odpisują żeby coś zapłacić (za znaczek), i przysyłają.
Ps. Czy może mi ktoś podać jakieśl inki do stron z linkami browarów świata??beermats_mezyk@op.plComment
-
Sprubój tutaj: http://membres.lycos.fr/beerlabels/nouvelle_page_1.htm
Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Mafar - mała prośba - nie przepełniaj postów mordkami
to jest tak jak z potrójnym wykrzyknikiem, nie będzie głośniej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Trochę nie na temat, myślę że ART jednak będzie łagodny i zostawi mnie w spokoju.
Kilku forumowiczów wspomniało tu wcześniej o Erice z Baladina. Ja również od niej dostałem i chciałbym się zrewanżować. Czy mogli byście mi na PW przesłac informacje co jej wysłaliście? Nie chciałbym robić jej dubletów."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Wczoraj:
włoski Birrificio Lambrate ? podstawki oraz folder reklamujący mikro browar. francuski Bourbon- podstawki oraz etykiety.Comment
Comment