Dziś z Canady Labatt Brewing- zestaw etykiet.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Wczoraj odwiedziłem browar w Żninie.
Otrzymałem plik wafli jeden wzór, etykiety 3 wzory, garść kapsli oraz bardzo smaczne świeże piwko Pałuckie.
Comment
-
Wczoraj wróciłem z krótkiej wycieczki.
Otóż odwiedziłem Browar Żywiecki, gdzie dostałem od Grzegorza upominki.
Również odwiedziłem Browar Zamkowy, gdzie również dostałem fajny zestaw upominków od Irka.
Nie powiem co dostałem, ale napewno warto do browarów podskoczyć.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Jeszcze dodam o przychylności knajp.
Otóż warto zapytać o szklaneczkę-dostałem parę zupełnie gratis (tylko żeby nikt nie widział oras szef się nie dowiedział ).
Później warto zapytać o dekle.
Naprawdę z trudem zabrałem się do domu.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Tak troszkę na temat a i troszkę nie. Otóż ostatnimi dniami z ciekawości powysyłałem maile do producentów Whisky z prośbą o etykiety oraz inne materiały i o dziwo w przeciwieństwie do Browarów od większości destylarni otrzymałem odpowiedzi. Co prawda większość negatywnych ale jednak. Może jest to związane z tym iż dostają one znacznie mniej próśb od kolekcjonerów niż browary.
Teraz pytanie, czy lepiej dostawać negatywne odpowiedzi na listy czy lepiej ich nie dostawać ale za to wejść w posiadanie materiałów kolekcjonerskich? I wszystko jasne.Comment
-
W zeszłym tygodniu odwiedziłem browar Fortuna otrzymałem 5 różnych podstawek po kilka sztuk, dwa kalendarze sporo etykiet i folder.
Tego samego dnia byłem też w fabryce ponoć piwa w Poznaniu na Szwajcarkiej niestety nie byłem umówiony więc na portierni poproszono mnie o zostawienie adresu i pozostaje mi tylko czekać.Comment
-
baklazanek napisał(a)
Tak troszkę na temat a i troszkę nie. Otóż ostatnimi dniami z ciekawości powysyłałem maile do producentów Whisky z prośbą o etykiety oraz inne materiały i o dziwo w przeciwieństwie do Browarów od większości destylarni otrzymałem odpowiedzi. Co prawda większość negatywnych ale jednak. Może jest to związane z tym iż dostają one znacznie mniej próśb od kolekcjonerów niż browary.
Teraz pytanie, czy lepiej dostawać negatywne odpowiedzi na listy czy lepiej ich nie dostawać ale za to wejść w posiadanie materiałów kolekcjonerskich? I wszystko jasne.
Dobra kończę ten temat bo jeszcze kolekcjonerzy piwnych etykiet uznają że zmieniam fach i w tajnym głosowaniu usuną mnie z tego działuComment
Comment