W GABie zatrzymałem się po drodze do Wieżycy.I poza etykietami nic nie dostałem.Może dlatego że był to piątek bardzo wcześnie rano.A od stróża dowiedziałem się,że browar dzisiaj zamknięty
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Ja wczoraj otrzymałem przesyłkę z 6 podstawkami oraz jednym wzorem etykiet w kilku egzemplarzach z browaru Murphy?s. Co dziwne maila wysłałem do browaru ponad rok temuComment
-
baklazanek napisał(a)
Ja wczoraj otrzymałem przesyłkę z 6 podstawkami oraz jednym wzorem etykiet w kilku egzemplarzach z browaru Murphy?s. Co dziwne maila wysłałem do browaru ponad rok temuPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
mwa napisał(a)
Lepiej późno niż wcale.Comment
-
pwolak napisał(a)
Ja dla odmiany wysłałem maila do Carlsberg-Okocim jakieś 2 miesiące temu i po 2 tyg. dostałem przesyłkę. Ale co dziwniejsze, dzisiaj otrzymałem od nich drugi raz dokładnie taki sam zestaw wafli i etykiet (dodam że nie ponawiałem mojej prośby)
Przysłowia są mądrością narodu!
1) Od przybytku głowa nie boli.
2) Co dwie przesyłki to nie jedna.
Będziesz miał na wymianę i tyle.Comment
-
Cocobango napisał(a)
Przysłowia są mądrością narodu!
1) Od przybytku głowa nie boli.
2) Co dwie przesyłki to nie jedna.
Będziesz miał na wymianę i tyle.Comment
-
mwa napisał(a)
Lepiej późno niż wcale.Comment
-
baklazanek napisał(a)
Ja wczoraj otrzymałem przesyłkę z 6 podstawkami oraz jednym wzorem etykiet w kilku egzemplarzach z browaru Murphy?s. Co dziwne maila wysłałem do browaru ponad rok temu"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Tak jak Decio napisał, jest parę browarów które zbierają prośby i wysyłają hurtowo. Np. główny oddział Heinekena w Holandii też tak robi.
Chciałem się jeszcze poprawić, dostałem 7 podstawekComment
-
Dzisiaj po dość długim okresie oczekiwania otrzymałem przesyłkę z browaru Kormoran: 2 wzory podstawek oraz kilkanaście etykiet.Comment
Comment