Stary,o co Ci chodzi?Popytać się nie wolno???Dopiero próbuję sił w tym temacie i chciałem zdobyć parę informacji,a Ty zaraz na mnie naskakujesz.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Właśnie dzisiaj dostałem przesyłkę z Browaru Amber a w niej etykiety, kapsle i podstawki. Najnowszą kapslę zamieściłem w dziale kolekcjonerstwo.Comment
-
Trzeba by dodać tutaj także browar w Raciborzu. Na ostatniej wycieczce, wszyscy chętni zostali obdarowani etykietami.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
zulu napisał(a)
Hmmm... szczęściarze. co Wy wypisujecie do Ambera?
Ja wysyłałem maile, potem listy z zaadresowanymi kopertami ze znaczkami i nic. Cisza. Nuda, jak w polskim filmie
W tym roku jeszcze Łomża do mnie podstawki wysłała, Witnica i grupa Żywiec/Heineken. Podstawki dochodziły w czasie do dwóch tygodni od napisania maila. Tylko od Heinekena dostałem same zagraniczne, zero polskich
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W ogóle to bawiłem się jeszcze przed wakacjami w wysyłania maili do polskich browarów. Z ponad dwudziestu odpisała tylko miła pani z Brovarii. Obiecała, że podstawki wyśle pocztą ale do tej pory ich nie ma.
Z kolei w Lwówku Śląskim (kontakt telefoniczny) dowiedziałem sie, że podstawek nie mają i szybko nie będą mieli więc nie mogą nic wysłać.
Comment
-
Ja ponad miesiąc temu wysłałem kilkanaście maili z prośbą o etykiety. Odpowiedzi 3 (do dziś): Kunter z Grudziądza, Głubczyce i EB z dziwnego warszawskiego adresu.
Na stronie Łomży był nawet adres mailowy dla kolekcjonerów,
pisałem dwukrotnie- bezskutecznie. Może jak wynika z niektórych wcześniejszych postów trzeba się uzbroić w cierpliwość (a może wysłać list z kopertą zwrotna)Comment
-
kibi napisał(a)
pisałem dwukrotnie- bezskutecznie. Może jak wynika z niektórych wcześniejszych postów trzeba się uzbroić w cierpliwość (a może wysłać list z kopertą zwrotna)Comment
-
kibi napisał(a)
-
Jednak Browar Łomża ma mnie w dupie...
Przepraszam za wyrażenie, ale trochę mnie poniosło.
Ponowiłam swoją prośbę i nadal nic.
Czy traktują zgłoszenia wybiórczo? Losują z puli nadawców?Comment
-
Chcesz dostać tonę etykiet, podstawk i kapsli bez ruszania się z domu? Zerknij na tą aukcję --> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30264966Comment
Comment