Wczoraj przesyłka z Perełki 4 wafle, kapselek i etykiety.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
-
Odoakr napisał(a)
Browar Zabrze! Komplet etykiet x 3!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Do mnie dotarł wczoraj Żywiec poleconym.
Kilka ulotek z czerwcowej giełdy, pocztówka i podstaweczki. Niestety masówka.Last edited by bogdan21; 2004-09-18, 20:04.Comment
-
Petrax napisał(a)
Chcesz dostać tonę etykiet, podstawk i kapsli bez ruszania się z domu? Zerknij na tą aukcję --> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30264966Comment
-
Jak znasz wirtualnie prawie wszystkich z tej aukcji to znasz pewnie i mnie . Dziwi mnie Twoja pewność że biorący w tej aukcji udział ludzie mają jakieś niecne zamiary.
Właściwie nie zbieram tak na „ostro” etykiet zagranicznych , ale posiadam sporą ilość adresów do browarów z całego świata które otrzymałem od kolegi i jak mam trochę wolnego czasu to wysyłam maile do browarów z prośbą o wysłanie etykiet, poprostu lubię otrzymywać listy z etykietami a następnie je segregować, wziąłem udział w tej aukcji licząc na to że otrzymam etykiety z browarów do których nie mam adresów.
Zebranie pokaźnej liczby adresów nie jest sprawą prostą , przekonałem się o tym , kiedyś myślałem że jest to łatwe i poświęciłem kilka wieczorów na poszukiwaniach w sieci, ale efekty były mizerne, dlatego nie rozumiem dlaczego ta aukcja wzbudza takie emocje, jeśli opis aukcji jest prawdziwy to ten ktoś naprawdę poświęcił dużo czasu aby móc taką aukcję wystawić, cena tej oferty nie jest wysoka , a radość otrzymywania etykiet wielka.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
zbieram podstawki piwne, i gdy chciałem dostać coś od browarów to niezbyt mi wyszło. Browar w Witnicy napisał, że przyśle ale do dzisiaj nie otrzymałem niczego ( a czekam od ponad trzech tygodni ), Brovaria nawet nie odpisała na mojego maila, a Brax twierdzi, że jest to niemożliwe. Co do braxa to powiedzieli mi, że mogą dać jedynie etykiety, ale to mnie nie interesuje.Comment
Comment