Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Dwie bardzo miłe przesyłki:
Kronenbourg: kilkanaście kapsli, tyleż wafli i etykiet piw produkowanych i przez nich sprowadzanych.
Duyck: 2 wafle, za to panoplia etykiet w wersjach różnopojemnościowych.
Merci
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Szkoda, że nie dodali do paczek ręczników
Też żałuję Zwłaszcza, że po konsultacji z moim forumowym guru otrzymywania przesyłek wszelakich, poznałam tajemną metodę na otrzymywanie szkła i innych gadżetów spoza mojego kręgu zainteresowań. No ale może nastepne browary?
Ps. W Żabolandii o kupno ręcznika nie tak łatwo...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Witam wszystkich. Ja wysłałem ostatnio liścik z prośbą o etykiety, tudzież inne gadżeciki do olsztyńskiego browaru "Kormoran". Nie dość, że otrzymałem komplet etykiet, to jeszcze, "wafelki", 2 szklanki i .... uwaga.....coś na smaczek Polecam ten browar! Kontakt znajdziecie na www.bk.com.pl
Moi Drodzy!
Ostatnio otrzymuję liczne zapytania dotyczące magicznego sposobu mojego kolekcjonerskiego guru - otóż, jeszcze nie miałam żadnego odzewu na moje unowocześnione prośby, więc nie wiem, czy w moim przypadku to zadziała... Obiecuję, że kiedy tylko zaczną przychodzić do mnie większe paczki, dam znać.
Ps. Jak na razie, moją średnio działającą metodą jest pisanie do browarów w ich języku narodowym.
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Robię to schematycznie - zaczęłam od krajów, których języki urzędowe znam.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Cyborg pewnikiem ma jakiś interfejs, dzięki któremu klawiatura staje się zbędna
To zależy od sytuacji Ale ostatnio udało mi się zdobyć zestaw kilkunastu wafli wyłącznie szantażem emocjonalnym - jedno wypowiedziane zdanie, jedno spojrzenie i Wel Scotch mój
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Moi Drodzy!
Ostatnio otrzymuję liczne zapytania dotyczące magicznego sposobu mojego kolekcjonerskiego guru - otóż, jeszcze nie miałam żadnego odzewu na moje unowocześnione prośby, więc nie wiem, czy w moim przypadku to zadziała... Obiecuję, że kiedy tylko zaczną przychodzić do mnie większe paczki, dam znać.
Ps. Jak na razie, moją średnio działającą metodą jest pisanie do browarów w ich języku narodowym.
A jeśli to taka metoda, to fajnie. Jestem w stanie zastosować
Póki co piszę właśnie według kluca językowego i po angielsku zostało mi jeszcze bardzo dużo do wysłania. Potem bez problemu poradzę sobie z listami po francusku, hiszpańsku i rosyjsku Dalej zaczną się lekkie schody, ale będę twardy
Comment