Polecam Dryxa.
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
Ja dodał bym do listy kolege Kubciu. Też dzieki za podstawki. Także kolege TomX, Maremali, Ewamali, a niepolecam wszystkich kolegi Danoc. Wysłałem mu na wymianę pocztówke a on niepotrafi mi wysłac obiecanej ani nie odpisac na maila.Comment
-
Ja tam koledze danocowi nie mam nic do zarzucenia i w tym momencie staję w jego obronie Może zbyt pochopnie wystawiasz mu niezbyt pozytywną ocenę, bo z tego co piszesz to on nie odpowiada na maila więc nie miałeś okazji poznać jego wytłumaczeń.
Ja chętnie polecam znajomych, z którymi nie miałem problemów, ale jeśli mam zamiar kogoś obsmarować to daję naprawdę dużo czasu na wytłumaczenia i raczej nie lubię tego robić
Zdrówkowww.decio.friko.plComment
-
Podobnie jak Decio staję w obronie Danoca. Ja z nim miałem dobry kontakt i nie mam mu nic do zarzucenia. Nie chce mi się wierzyć aby tak się zmienił. Może mu się coś przytrafiło i nie może na razie nawiązać z Tobą kontaktu."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Daaaawno tu nie zaglądałem, ale jak już zobaczyłem, że mnie "wychwalają" to nie sposób się nie odwdzięczyć Oczywiście polecam kontakty wymienne z Kubciem - szybko, solidnie i słownie
Szkoda Kubciu, że Cię na giełdzie zabrakło - może innym razemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artbironDaaaawno tu nie zaglądałem, ale jak już zobaczyłem, że mnie "wychwalają" to nie sposób się nie odwdzięczyć Oczywiście polecam kontakty wymienne z Kubciem - szybko, solidnie i słownie
Szkoda Kubciu, że Cię na giełdzie zabrakło - może innym razem
TwojeComment
-
Pewnie już ktoś polecił abernacke ale gdyby nie to ja to robie.Uświadomił mnie młodego,nowego kolekcjonera o pewnych zasadach panujących podczs wymian.(mósze go szczególnie pochwalić za cierpliwość do mnie).
Twoje zdrowieSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
Comment