Wielkie dzięki dla Maremali-ego za wymianę bibułkami.Twoje
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kubciuWielkie dzięki dla Maremali-ego za wymianę bibułkami.TwojeComment
-
Sympatyczna i miła wymiana z tompson2. Za otwieracze otrzymałem ciekawy kufelek i podstawki. Wielkie Dzięki tompson2Comment
-
Aha!!! I WIELKIE dzięki dla Ahumby. Dzięki swojej ofiarności rozpocząłem wogóle swoja kolekcję podstawek. 12 piwek dla Niego (z Relakspola rzecz jasna ) 3x 3x 3x 3xComment
-
Dziś podziękowania dla zibiolota za dobrze wyposażoną zmyslną paczkę.
Oraz dla Odoakra za podstawki.Comment
-
Tym razem dzięki dla ArtK31 za owocną wymiane podstawek TyskiegoComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920a dzisiaj pprzesyłki od radebergera murphiego i gasseraComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kubciuCzyżby nieprzespana noc??Bo jak na moje oko pomyliły Ci się tematy Ten post powinien chyba trafić do tematu "Przychylność browarów"
Comment
-
Tradycyjnie już dodaję hurtowo tych użytkowników, z którymi miałem przyjemność dokonać udanych wymian w okresie od ostatniego mojego postu w tym temacie.
Są to w kolejności alfabetycznej: ArtK31, Cielak, Robaczek, Stamar, TomX. Jest mi tym bardziej miło, że wśród nich jest Cielak, który nie będąc kolekcjonerem jest nam bardzo przyjazny. Dziękuję również tym, z którymi dokonałem już kolejnej wymiany a nie wymieniłem ich tu, bo zrobiłem to w moich poprzednich postach.
Wasze zdrowie"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment