Bardzo chciałbym podziękować Petrus za udana wymianę
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
witam!
mam nadzieję, że się nikt nie obrazi za wpis tutaj, ale do kolekcjonerów temat zaadresowany więc może nie będzie najgorzej
byłem ostatnio w mini browarze w Loucni Boudzie (Pivovar Paroháč) i ze względu, że średnio dostępne jest to miejsce wziąłem cztery podstawki do oddania (sam ich nie zbieram Jeśli ktoś zainteresowany to proszę o kontakt - lokalizacja Szczecin (ew. wyślę).
Jeśli miejsce nieodpowiednie to osobę odpowiedzialną poproszę o wyeksportowanie postu.
Pozdrawiamseks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:PComment
-
-
Etykiety
Osobiście nie jestem kolekcjonerem lecz posiadaczem licznej kolekcji STARYCH etykiet browarów i innych napojów alkoholowych. Chętnie sprzedam i gwarantuje lojalne wywiązanie się z każdej transakcji Przykładowe nazwy: ZAGŁOBA, EKSPORTOWE SPECJALNE, PEŁNE PIWO JASNE, GDAŃSKIE PIWO JASNE PEŁNE, WIGRY, MAZOWIECKIE JASNE PIWO PEŁNE, PIWO JASNE PEŁNE ŁAŃCUCKIE, KRÓLEWSKIE, EXPORT SPECJAL, WIELKOPOLANIN no i tak dalej i dalej, dużo tego mam. e-mail mjrp@o2.pl ZapraszamComment
-
Osobiście nie jestem kolekcjonerem lecz posiadaczem licznej kolekcji STARYCH etykiet browarów i innych napojów alkoholowych. Chętnie sprzedam i gwarantuje lojalne wywiązanie się z każdej transakcji Przykładowe nazwy: ZAGŁOBA, EKSPORTOWE SPECJALNE, PEŁNE PIWO JASNE, GDAŃSKIE PIWO JASNE PEŁNE, WIGRY, MAZOWIECKIE JASNE PIWO PEŁNE, PIWO JASNE PEŁNE ŁAŃCUCKIE, KRÓLEWSKIE, EXPORT SPECJAL, WIELKOPOLANIN no i tak dalej i dalej, dużo tego mam. e-mail mjrp@o2.pl Zapraszam
Tu tego się nie podaje ?
Otwórz własny post i tam wszystko opisz ?Comment
-
Comment