Dopisuję się do pochwały dla zubero
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
Serdeczne podziękowanie dla kangur(a)pl za przysłane podstawki (zwłszcza polskie).
Pozdrawiam wszystkich uczciwych i życzliwych kolekcjonerów, nie tylko z białej listy.Comment
-
Dzisiaj dopisuję trzy osoby:
- po pierwsze młodszego wiekiem, ale nie stażem kolekcjonerskim, kolegę Andrzeja Zagajewskiego z Lublina, który jak na swój wiek ma sporą kolekcję kapsli i niestety nie może stać się jak narazie członkiem browaru. Chyba musi trochę zaczekać, a szkoda
- po drugie: danoc
- no i po trzecie Marmeli za bezinteresowne przesłanie 2 serii podstawek z kawałami piwnymi Kujawiaka. Mam nadziję, że będę miał okazję się odwdzięczyć na gieldzie w sobotę
www.decio.friko.plComment
-
Dzisiaj dopisuję kol. Samanta************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
No to jak już sobie tak dziękujemy, to pragnę podziękować koledze Maremali za pomoc w uzupełnianiu Browaru z Bydgoszczy Koleżance Annie (AŃĆKA) za "obfite" wzbogacenie mojego zbioru oraz koledze Decio (a on wie za co )
Pewnie niedługo lista się wydłuży i znowu będzie komu dziękować.
Pozdrowionka dla wszystkichComment
-
Otrzymane przesyłki:
- wczoraj od mwa,
- dzisiaj od decio, dryx.
Ich zdrowie
Oby więcej takich wymian.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
-
Następni godni polecenia forumowicze:
- dzidek1960,
- bogdan21.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
-
Zastanawiam się nad sensem tworzenia listy uczciwych kolekcjonerów. Ja nigdy jeszcze nie spotkałem się z kolekcjonerem nieuczciwym. I Kiedy mam styczność z kimś nowym to nie będzie mi się chciało czytać aż tylu stron, żeby sprawdzić czy gość tam jest, bo jak go tam nie ma to to też o niczym nie świadczy. Lepiej by już było stworzyć listę nieuczciwych kolekcjonerów. Gdyby powstała byłaby o wiele krótsza i bardziej celowa, bo znalezienie tam czyjegoś nazwiska byłoby bardzo wymowne, a nie znalezienie również.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
-
P-Oset napisał(a)
Zastanawiam się nad sensem tworzenia listy uczciwych kolekcjonerów. Ja nigdy jeszcze nie spotkałem się z kolekcjonerem nieuczciwym. I Kiedy mam styczność z kimś nowym to nie będzie mi się chciało czytać aż tylu stron, żeby sprawdzić czy gość tam jest, bo jak go tam nie ma to to też o niczym nie świadczy. Lepiej by już było stworzyć listę nieuczciwych kolekcjonerów. Gdyby powstała byłaby o wiele krótsza i bardziej celowa, bo znalezienie tam czyjegoś nazwiska byłoby bardzo wymowne, a nie znalezienie również.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Podziękowanie
Tym razem składam serdeczne podziękowanie dla Aro za przysłane etykiety, które w istotny sposób uzupełniają całość zbioru - w każdym razie ja to tak widzę - trzon to podstawki.
Pozdrawiam wszystkich uczciwych i życzliwych kolekcjonerów, nie tylko z białej listy.
Comment
-
Podziękowanie
Dziku - serdecznie Ci dziękuję za wsparcie podstawkowe, zwłaszcza za podstawki polskie a w szczególności za dzielnego wojaka Szwejka z Bojanowa i Góry Śląskiej. Do skompletowania 100 browarów została połowa. Jeszcze raz pięknie dziękuję i pozdrawiam.
Comment
-
Odp: Podziękowanie
Pudlarz napisał(a)
Do skompletowania 100 browarów została połowa. Jeszcze raz pięknie dziękuję i pozdrawiam.
A dzięki mwa mój zbiór też się powiększyłWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment