Skandal, bardzo Ci dziękuję za wymianę. Już kiedyś składałem Tobie podobne podziękowanie, ale wtedy była to piwna wymiana. Teraz jest to kolekcjonersko-piwna w pełni pasująca do tego tematu. Dziękuję również tym forumowiczom, z którymi dokonałem wymian wcześniej lecz do tej pory nie podziękowałem, czyli Promil03 i barthez. Dziękuję Wam wszystkim!
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Staram się składać podziękowania hurtem, lecz przy ostatnim poście opuściłem jedną wymianę. Serdeczne, aczkolwiek spóźnione podziękowania dla Alexx'a. Dziękuję
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Kolejnym zupełnie bezinteresownym forumowiczem jest kolega ALNUS który przysłał mi kapselek Belfasta rezygnując tym samym z odebrania gratisowego browaru ktory mu się należal przy zwrocie tego kapsla sprzedawcy (przynajmniej zgodnie z regulaminen konkursu). Pozdrawaim i dziekuję jeszcze raz. Twoje zdrowie Alnus ciemnym Belfastem
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment