Skoro nie można stworzyć listy nieuczciwych kolekcjoerów to może stworzymy listę UCZCIWYCH kolekcjonerów ?
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
proszę bardzo:
ze ZBIERAJĄCYCH podstawki i działających na forum mogę polecić z czystym sumieniem (kolejność przypadkowa):
- Samanta
- kangurpl
- Tańczący Celt z Waflami
- pośrednio beny ( czytaj Renata )
- Żywiec, choć nie wiem, czy zbiera podstawki.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Odp: Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
roman-n napisał(a)
Skoro nie można stworzyć listy nieuczciwych kolekcjoerów to może stworzymy listę UCZCIWYCH kolekcjonerów ?Comment
-
To ja dodaję z czystym sumieniem do białej listy osoby z forum z którymi miałem przyjemność wymienić się etykietami:
And69
Adam16Comment
-
Ahumba napisał(a)
proszę bardzo:
ze ZBIERAJĄCYCH podstawki i działających na forum mogę polecić z czystym sumieniem (kolejność przypadkowa):
- Tańczący Celt z WaflamiNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
baklazanek napisał(a)
To ja dodaję z czystym sumieniem do białej listy osoby z forum z którymi miałem przyjemność wymienić się etykietami:
And69
Adam16
A do listy można napewno dodać inicjatora tego tematu Romana - n ,
oraz Adam 16 , Piecia .
Zresztą wiekszość forumowiczów można wpisać na tą liste.Comment
-
-
Odp: Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
roman-n napisał(a)
Skoro nie można stworzyć listy nieuczciwych kolekcjoerów to może stworzymy listę UCZCIWYCH kolekcjonerów ?
Meine TauschpartnerComment
-
-
Ahumba pewnie się martwi że o nim nikt nie wspomina
Więc dodaję do listy
- Ahumba,Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Ja mogę polecić uree i violkę88 z Allegro, oraz Profesora i Romana N z browar.bizComment
Comment