TWA
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
Wymieniałem się z wieloma forumowiczami i jak dotąd nie spotkał mnie zawód. Nawet ze strony niezbyt przychylnie potraktowanych na forum kolegów z Rybnika. Tylko Poczta czasami mnie wkurza ale to już zupełnie inny temat.
Pozwólcie że wymienię:
Grzech,
Krzysiu,
Celt,
Stary kocur,
Baklażanek,
And69,
Samanta,
Joasia,
Djot,
Fruńka,
Kiszot,
Kangurpl,
Slavoy,
Marcopolok,
Beny,
Zora.
Jeżeli kogoś pominąłem, przepraszam. Ale jest Was tylu, że nie sposób wszyskich spamiętaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Spełniając prośbę muszę zaznaczyć iż osobą z Rybnika która podpadła niektórym forumowiczom nie jest Beermatt, tylko inny Rybniczanin, który mnie jednak nie zawiódł.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Odp: Odp: Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
szostak napisał(a)
..listy nieuczciwych kolekcjonerów? Ze względu na ustawę o ochronie danych osobowych..piwoppns@wp.plComment
-
dzięki
Ja z wdziecznośći za otrzymane zupełnie za darmo paczki pełne wafli chciałbym dodać do listy dwie osoby:
1. kangurpl - który był już wyżej wymieniony
i
2. beerfan - jeszcze nie wspomniany przez nikogo
Korzystając z okazji jeszcze raz dziekuje wam chłopaki (czyt. panowie) za tak szlachetną bezinteresowność.www.decio.friko.plComment
-
Z mojej strony do listy zaufanych kolekcjonerów proszę dopisać Adama 16 -ego. Dzisiaj dostałem list od niego , a usługa priority jest bardzo dziwna. Z Chorzowa list szedł jeden dzień , podczas gdy w listopadzie list prioryty szedł z Zielonej Góry do Nowej Soli ( 23 km.) 8 {osiem} dni. .piwoppns@wp.plComment
-
Beermatt napisał(a)
...Towarzystwo Wzajemnej Adoracji ...
Ale koleżanko Beermat !! Nic straconego . Jesli kazdemu z nas przeslesz jakiś gadzet do kolekcji , to kto wie ,może wybierzemy Cię na Prezesa Towarzystwa Wzajemnej Adoracji ? .piwoppns@wp.plComment
-
KOLEGO PPNS!!!
Choć drażnią mnie dorosli ludzie posługujący się różnymi zwrotami zaczerpniętymi od młodzieży i za slangu do podpunktu 1, Twojego jakże prawdziwego postu napiszę :
yyyyyyyyyasne !
a co do drugiego : nie mam aspiracji na prezesurę.
Choć opinia rzetelnego i uczciwego kolekcjonera nie jest mi obojetna.
Nieskromnie powiem ( bardzo to nieładnie choć jak mawiał pewien znany filozof : skromnosć jest wymysłem miernot ) że na taką opinię sobie zasłużyłam. Pracowałam nad nią kilka lat i widnieję na kilku zagranicznych stronach internetowych.
Zdajac sobie sprawę z licznosci formumowej braci nie starczyło by gadżetów. No i nie lubię przekupstwa
Więc niech zostanie jak jest !Comment
-
Odp: KOLEGO PPNS!!!
Jakoś post Beermatt przeoczyłem przy poprzedniej odsłonie tej podstrony browaru , bo odpowiedział bym wcześniej.
Beermatt napisał(a)
...Choć drażnią mnie dorosli ludzie posługujący się różnymi zwrotami zaczerpniętymi od młodzieży ...
A że jestem pełnoletni od kilku ładnych latek , więc być może zaczął się u mnie proces zdziecinnienia i stąd dziwolągi słowne i inne nieudane neologizmy , .piwoppns@wp.plComment
-
Wyszło mi, że również należę do TWA. Bardzo mi miło. Może to wyglądać na TWA, ale jeżeli u nas nie ma takiej możliwości umieszczania komentarzy jak na www.allegro.pl przy każdym użytkowniku, to musi być inny sposób.
A że wygląda to jak TWA to chyba nic złego? Trudno, żeby na forum na którym się wszyscy znają nie pojawiały się te same imiona/nick'i.
A zdziecinniały szowinista kojarzy mi się też z pojęciem "dziecko piernik"Comment
-
pjenknik napisał(a)
Wyszło mi, że również należę do TWA. Bardzo mi miło. ..
...
A zdziecinniały szowinista kojarzy mi się też z pojęciem "dziecko piernik"
A więc w klubie TWA jest nas już dwóch. Czekamy na następnych.piwoppns@wp.plComment
Comment