Wymieniałem się z wieloma forumowiczami i jak dotąd nie spotkał mnie zawód. Nawet ze strony niezbyt przychylnie potraktowanych na forum kolegów z Rybnika. Tylko Poczta czasami mnie wkurza ale to już zupełnie inny temat.
Pozwólcie że wymienię:
Grzech,
Krzysiu,
Celt,
Stary kocur,
Baklażanek,
And69,
Samanta,
Joasia,
Djot,
Fruńka,
Kiszot,
Kangurpl,
Slavoy,
Marcopolok,
Beny,
Zora.
Jeżeli kogoś pominąłem, przepraszam. Ale jest Was tylu, że nie sposób wszyskich spamiętać
Spełniając prośbę muszę zaznaczyć iż osobą z Rybnika która podpadła niektórym forumowiczom nie jest Beermatt, tylko inny Rybniczanin, który mnie jednak nie zawiódł.
szostak napisał(a)
..listy nieuczciwych kolekcjonerów? Ze względu na ustawę o ochronie danych osobowych..
Bo przesyłki listowne mogą czasem nie dotrzec do adresata z najróżniejszych przyczyn. Wiem to po sobie, gdy od zaufanego partnera dostałem meila , że otrzymał ode mnie list i już wysłał do mnie rewanż. Niestety nic od niego nie mam , i nie wiem , gdzie szukać przyczyny. Bardzo trudno jest wykazać złą wolę partnerowi , gdy nie otrzymalismy od niego listu .
Z mojej strony do listy zaufanych kolekcjonerów proszę dopisać Adama 16 -ego. Dzisiaj dostałem list od niego , a usługa priority jest bardzo dziwna. Z Chorzowa list szedł jeden dzień , podczas gdy w listopadzie list prioryty szedł z Zielonej Góry do Nowej Soli ( 23 km.) 8 {osiem} dni. .
Tu nie chodzi o wzajemne wystawianie laurek ,ale o przekazanie innym forumowiczom lub pasywnym (gościom) browar.biz , kto w kontaktach kolekcjonerskich jest wiarygodny. Ja Adama16 znam tylko poprzez sieć.
Ale koleżanko Beermat !! Nic straconego . Jesli kazdemu z nas przeslesz jakiś gadzet do kolekcji , to kto wie ,może wybierzemy Cię na Prezesa Towarzystwa Wzajemnej Adoracji ? .
Choć drażnią mnie dorosli ludzie posługujący się różnymi zwrotami zaczerpniętymi od młodzieży i za slangu do podpunktu 1, Twojego jakże prawdziwego postu napiszę :
yyyyyyyyyasne !
a co do drugiego : nie mam aspiracji na prezesurę.
Choć opinia rzetelnego i uczciwego kolekcjonera nie jest mi obojetna.
Nieskromnie powiem ( bardzo to nieładnie choć jak mawiał pewien znany filozof : skromnosć jest wymysłem miernot ) że na taką opinię sobie zasłużyłam. Pracowałam nad nią kilka lat i widnieję na kilku zagranicznych stronach internetowych.
Zdajac sobie sprawę z licznosci formumowej braci nie starczyło by gadżetów. No i nie lubię przekupstwa
Więc niech zostanie jak jest !
Jakoś post Beermatt przeoczyłem przy poprzedniej odsłonie tej podstrony browaru , bo odpowiedział bym wcześniej.
Beermatt napisał(a) ...Choć drażnią mnie dorosli ludzie posługujący się różnymi zwrotami zaczerpniętymi od młodzieży ...
Ależ ja wiem , Beermatt , co Ciebie we mnie kiedyś tam podrazniło .
A że jestem pełnoletni od kilku ładnych latek , więc być może zaczął się u mnie proces zdziecinnienia i stąd dziwolągi słowne i inne nieudane neologizmy , .
Ups, jak by Ci to PPNS napisać zamiast zdziecinnienia wykazujesz nadwrazliwosć bo to ja użyłam slangu a nie TY.
No ale skoro chcesz być zdziecinniały , nie mam niec przeciwko.
( zdziecinniały szowinista - jak to brzmi ????)
Wyszło mi, że również należę do TWA. Bardzo mi miło. Może to wyglądać na TWA, ale jeżeli u nas nie ma takiej możliwości umieszczania komentarzy jak na www.allegro.pl przy każdym użytkowniku, to musi być inny sposób.
A że wygląda to jak TWA to chyba nic złego? Trudno, żeby na forum na którym się wszyscy znają nie pojawiały się te same imiona/nick'i.
A zdziecinniały szowinista kojarzy mi się też z pojęciem "dziecko piernik"
pjenknik napisał(a) Wyszło mi, że również należę do TWA. Bardzo mi miło. ..
...
A zdziecinniały szowinista kojarzy mi się też z pojęciem "dziecko piernik"
"Dziecko piernik" -> oj , Pjenknik , chyba chciałeś napisać "dziecko pjenknik".
A więc w klubie TWA jest nas już dwóch. Czekamy na następnych.
Comment