Kontynuując taką formę docenienia kolejnego internetowego kolekcjonera , który jako pierwszy wysłał do mnie list z birofilistyką , do białej listy kolekcjonerów zaliczam
forumowicza : djot. .
W ostatnich dniach przeprowadziłem dwie wymiany z forumowiczami.Była to Samanta i Bogdan21. Z obu jestem bardzo zadowolony.
O ile Samanta była pewniakiem, bo już tu wymieniana, to z wysyłką do Bogdana21 wstrzymałem się do momentu otrzymania przesyłki od Niego.
Potwierdzam bardzo dobrą opinię Samanty oraz polecam Bogdana21 jako bardzo solidnego partnera!
p.s. Uważam że tu nie działa żadne TWA. A to że kilku forumowiczów wystawia sobie wzajemnie dobre oceny oznacza że są zadowolone z wymian pomiędzy sobą
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Dzieki ofercie wymiany u mnie tesh drgnęło. Tradycyjnie obficie zasilił mnie Petrax, obok niego również decio.
P.S.
Prosze o wyrozumiałość za opóźnienia w odpowiedziach na oferty
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
ja wymieniałem sie z Ahumbą i Zora , co prawda dość dawno , ale miło to wspominam , no i bezinteresownie za własne pieniądze przysłał mi paczuszke Andi jeszcze raz dzięki
Z wzajemnością oddaję niejedno w gardło moje
za Wasze zdrówko Panom: Pogoniarz i Robox jak również wzmacniacz który wzmocnił mnie niezmiernie
To przyjemność się z Wami wymieniać
Pozdrawiam serdecznie
Ja chciałbym dopisać Decia, no i upragnionego Krzysztofa 15.
Do tego mogę dopisać wiele jeszcze osób, i to b. wiele.
Wiem tylko, że do "czarej listy" to bym nie miał kogo wpisać, chyba że siebie.
Comment